Arkadaşlar korea silkroadın anasayfası nedir nasıl şifre alcam resimli yardım edermisiniz
Boşuna vermeyim Suanda Üyelik Alımı Kapalı 2 gunden beri. Tam bilmiyom ama bi arkadas istedi uyelik al diye alamadım Sad Kimlik no olmasına rahmen ben oyle dusunuyorum.TheMyth_ demiş ki:xtolgax e sor onda vardı rehber videolu extraokk
hehe 2 dkmı almıştıxtollgax demiş ki:Ayrıca Kore Servırına Orjinal Sitesinden üye Olunmuyor : https://kr.member.yahoo.com/register.html Burdan olunuyor acılmassa site İnternet Exp. kullan.
ne yapacagını ben sna sayayım sen zaten istemicen üye olmak
1.Koreli bir vatandasın Vatandaşlık NO'su bunu program la kendin de yapabilirsin yada bazı sitelerde war aklıma gelmiyor.
2.Bu NO'yu bulana kadar Canın Cıkar her no olmuyor cunku kullanılmıs oluyor benim ilk uyeligimi almam 4 gunumu aldı hergun 3-4 saat deniyodum.
3.Yahoo e-mail kullanmasını bileceksin Cünkü Aktivasyon msj ı gelecek ( TR YaHHOO deil aeuhueh KORECE Razz )
4.Kore Serverının Orjinal Sitesinden Yapılan Hangi Yas grubunun Serverında oynamak 18 yaparsan yasını Charları cıplak gorebilirsin
5. Kore Server ına Girdigin zaman ki bunları yapıp ta Razz Seni kasan bi adam olması lazım yoqsa orda kasamassın Razz oylesine oynarsın.
6. Kore Serverında ONG larda 1 saat kasmanın bedeli 1m Penonlarda Kasmanın Bedeli 2m dir. ( Ben birinden dilenmiştim 5 m verdi aehuaeh allahtan adam ing ce biliyodu )
7. Bunları Yapabilirim Diyosan sana özelleden Yollarım bi tane Forum sitesi yaparsın . ? Wink