1. Reklam


    1. viovio

Kod olarak fikrinizi istiyorum (beynim yandı)


  1. Tweety

    Tweety olduser

    Kayıt:
    24 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    3.786
    Beğenilen Mesajlar:
    49
    Ödül Puanları:
    48
    Meslek:
    Chief Executive Officer
    Şehir:
    İzmir, Bornova
    DB Migration yapabilirsin tek tek girmene gerek kalmaz, bi tık araştır googlede.

    MsSQL server kullanıyorsan SQL Server Management Studio ile DB taşıma DB içine başka DB den veri çekme işlerini (bulk olarak) hızlıca yapabilirsin.
     
  2. K0mpedan

    K0mpedan olduser

    Kayıt:
    15 Mart 2013
    Mesajlar:
    1.177
    Beğenilen Mesajlar:
    69
    Ödül Puanları:
    48
    Mysql kullanıyorum phpmyadmin üzerinden yapabilme şansım var mı bahsettiğin şeyi acep @Tweety
     
  3. sarkolata

    sarkolata zaa xD

    Kayıt:
    15 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    8.930
    Beğenilen Mesajlar:
    203
    Ödül Puanları:
    73
    Şehir:
    Los Angeles
    script yap bakiye tablosunda ID si olmayan üyelikler için 0 tl diye otomatik satır açsın
     
  4. K0mpedan

    K0mpedan olduser

    Kayıt:
    15 Mart 2013
    Mesajlar:
    1.177
    Beğenilen Mesajlar:
    69
    Ödül Puanları:
    48
    Yeni konu açmayayım dedim.
    Sitedeki istediğim divleri mobil uyumlu hale çevirmek için col-md-x diye belirlediğim yerlere col-sm-x eklemem yeterli oluyor mu ?
    İkincisi oluyorsa vs nasıl test edeceğim ? Localde sürekli test etmek için bakabileceğim bir program vs var mı ? Yoksa sürekli sunucuya atıp test etmem mi gerekiyor ?
     
  5. Chorus

    Chorus Admin

    Kayıt:
    6 Şubat 2007
    Mesajlar:
    334.351
    Beğenilen Mesajlar:
    950
    Ödül Puanları:
    123
    Şehir:
    Taksim/IST.
    Chrome'u aç , sağ tuş tıkla incele de , yukarı da mevcut mobil görünüm ;

    Screenshot
     
  6. K0mpedan

    K0mpedan olduser

    Kayıt:
    15 Mart 2013
    Mesajlar:
    1.177
    Beğenilen Mesajlar:
    69
    Ödül Puanları:
    48
    Helloo

    Örneğin mesajlar tablosu
    * * * *
    Mesajid gönderenid alıcıid mesaj

    Üyelik tab
    uyelikid isim

    inner join uyelik on uyelik.uyeid = gonderenid

    Yapıp ismi çekebiliyorum fakat.Diğerini çekmek için yeni sorgu yazıyorum. Hem gönderen hem alıcının ismini çekmek için ne yapabilirim ?