sağol =)=)=)
teşekkürlerjacksperrow demiş ki:H.satıslar
eed yanlışın var :):):) ko da lvl kasmak kolay diil hem yeni server hemde itemler süperGhoStCoLLoq demiş ki:Hayirli satişlar.KO ile fazla bir bilgim yok ama char için 400TL biraz fazla değil mi?Eğer yanlişim varsa kusura bakmayin.
teşekkürlerGameworld demiş ki:Hayırlı satışlar
demek istediğimi anlatamadım galiba =)feritferitxd demiş ki:Saçmalıyorsun arkadaşım chara yapılan masraf 400 den fazla zaten.
Dual favorin 20 gb ii 10 gb lupus 3 gb +7 shell set tanesi 250 m den 10 gb
toplam 44 gb zaten gb 6 tl = 250 ytl gb + plat = 300 ytl Char 50 ytl den fazla ettiğine göre ? Bir araştırın netten fiyatları.
Eski serverda 70 lvl ler 300 den aşağı gitmiyor dandik itemlerle
Bu server 1 ay olmadı açılalı itemleri gayet iyi satılılana kadar 70 olur zaten..
besst demiş ki:ula bendemi satsam kodaki chari 100 lvle karsılıkxD charın icinde 1 70 1 62 1 68 her bir chardaki itemler ztn 50 gb
![]()
ko da lwl kasmak kolay diil diosunda bi örnek verebilirmi biri mrk ettim şu ko nun o kadr zor oldunu sanmıorumLastLeqend demiş ki:eed yanlışın var :):):) ko da lvl kasmak kolay diil hem yeni server hemde itemler süperGhoStCoLLoq demiş ki:Hayirli satişlar.KO ile fazla bir bilgim yok ama char için 400TL biraz fazla değil mi?Eğer yanlişim varsa kusura bakmayin.
1.si bu ardream charı diillugburz demiş ki:400 lirami 68 lwl warrior*
ben o para ile varya bi ardream char yaparım kralı yatıramaz
teşekkürlerFoundeR demiş ki:Hayırlı satıslar guzel char
LastLeqend demiş ki:1.si bu ardream charı diillugburz demiş ki:400 lirami 68 lwl warrior*
ben o para ile varya bi ardream char yaparım kralı yatıramaz2.si ardream 59 lvl bu 69 olucak
3.sü yeni server 4.süde +60dan sora sheller pahalılaşıo yeni serverdada gb uçuk