Pennywise demiş ki:benim rekorum 7lvl
bişe olmuyor 7-8 lvl düşüyorsunSaian demiş ki:Pennywise demiş ki:benim rekorum 7lvl
15 / 15 'e ulaşınca ne oluyor ?
Pennywise demiş ki:bişe olmuyor 7-8 lvl düşüyorsunSaian demiş ki:Pennywise demiş ki:benim rekorum 7lvl
alkışda aldım mı ?Jigsaw demiş ki:Aman ne güzel yapmışsın. Aferin sana.
nacru demiş ki:bende 15/15 oldum kaç lvl dustu sayamadım aam 4sanırım 36dan 32 galiba
bencede ama en zevkli yatırısımı anlatıyımSaian demiş ki:nacru demiş ki:bende 15/15 oldum kaç lvl dustu sayamadım aam 4sanırım 36dan 32 galiba
olsun yatırdığım kervan ve köpeklere değer
LoL__? demiş ki:Kardeşim madem sallıcaksın doğru salla 10 15 lvl demişsin pk olman için en az 20 lvl olması lasım madem atıcaksın bşiyi doru at Mad
extraloob demiş ki:ohanness katiller basmış burayı benim rekorumda 3 ama asıl charımla yaptım hiç acımadan doladım boyunlarına o zamanlar sicilya sokaklarının asi çocukları modundaydık
+ 1LoL__? demiş ki:Kardeşim madem sallıcaksın doğru salla 10 15 lvl demişsin pk olman için en az 20 lvl olması lasım madem atıcaksın bşiyi doru at Mad
Pennywise demiş ki:benim rekorum 7lvl
Ben bi kişi oldurdum duplıcated yapmıs 15/15 oldu ama %1 bucuk bılem anca dustu 4-5 kere oldumdebişe olmuyor 7-8 lvl düşüyorsun
,nacru demiş ki:bencede ama en zevkli yatırısımı anlatıyımSaian demiş ki:nacru demiş ki:bende 15/15 oldum kaç lvl dustu sayamadım aam 4sanırım 36dan 32 galiba
olsun yatırdığım kervan ve köpeklere değer
@@@
baktım jangan kapısında 10-15lvl bi adam ve köpegi kasma yerine dogru gitmeye basladılar takip ettim ve tenhada köçpegine bi kere çaktım adam çıldırdı bana dalmaya başladı 5-10vuruyodu help pls felan yazdı etrafa kimse gelmedi sonra sinirlendim köpegi bi yatırdım adam küfürleri basıp kaçmaya başladı sonra peşinden bi buz adamın bi kafaya indirdim gerisini siz tahmin edin