Kilit Lütfen!
L Lunacy Kayıt 28 Aralık 2008 Mesajlar 62 Beğeniler 0 Şehir Quebec / Canada 30 Aralık 2008 #1 Kilit Lütfen!
Q Quater Kayıt 10 Eylül 2008 Mesajlar 1.062 Beğeniler 0 30 Aralık 2008 #2 bence kafana bile takma onun bunu abisisin diye banlatamaz seni
X Xanthos Kayıt 10 Mayıs 2007 Mesajlar 9.292 Beğeniler 0 Şehir Kalkan-KAŞ/ANTALYA 30 Aralık 2008 #3 ChoosenOne kim ki onun abisi adam banlıyor ?
F Fre3sTyLe Kayıt 21 Temmuz 2008 Mesajlar 16.750 Beğeniler 0 Şehir Bana küfreder gözlerin , dudakların yardım yalvarı 30 Aralık 2008 #4 Xanthos demiş ki: ChoosenOne kim ki onun abisi adam banlıyor ? Daha fazla görüntüle...
L Lunacy Kayıt 28 Aralık 2008 Mesajlar 62 Beğeniler 0 Şehir Quebec / Canada 31 Aralık 2008 #5 Xanthos demiş ki: ChoosenOne kim ki onun abisi adam banlıyor ? Daha fazla görüntüle... Abisi adam banlamıyor. Ben abisiyim. Ben onun abisiyim diye beni banlatacakmış.
Xanthos demiş ki: ChoosenOne kim ki onun abisi adam banlıyor ? Daha fazla görüntüle... Abisi adam banlamıyor. Ben abisiyim. Ben onun abisiyim diye beni banlatacakmış.
X Xanthos Kayıt 10 Mayıs 2007 Mesajlar 9.292 Beğeniler 0 Şehir Kalkan-KAŞ/ANTALYA 31 Aralık 2008 #6 ha ? Sen ChoosenOne'ın abisi oluyorsun. SwitchBack de seni banlatacakmış. Her birey kendinden sorumludur. Abisi,amcası, teyzesi bizi alakadar etmez.
ha ? Sen ChoosenOne'ın abisi oluyorsun. SwitchBack de seni banlatacakmış. Her birey kendinden sorumludur. Abisi,amcası, teyzesi bizi alakadar etmez.
L Lunacy Kayıt 28 Aralık 2008 Mesajlar 62 Beğeniler 0 Şehir Quebec / Canada 31 Aralık 2008 #7 Xanthos demiş ki: ha ? Sen ChoosenOne'ın abisi oluyorsun. SwitchBack de seni banlatacakmış. Her birey kendinden sorumludur. Abisi,amcası, teyzesi bizi alakadar etmez. Daha fazla görüntüle... Teseşşkürler. Beklediğim cevap buydu. Konuyu ve imzamı editliyorum o zaman.
Xanthos demiş ki: ha ? Sen ChoosenOne'ın abisi oluyorsun. SwitchBack de seni banlatacakmış. Her birey kendinden sorumludur. Abisi,amcası, teyzesi bizi alakadar etmez. Daha fazla görüntüle... Teseşşkürler. Beklediğim cevap buydu. Konuyu ve imzamı editliyorum o zaman.