![]() |
Dün akşam ki windy sen miydin oyuna çok kaptırıyorum bro chat'te gözüm olmuyorWindTalker demiş ki:meto oyunda karşılaşıyoruz yazıyorum sana niye cevap vermiyorsun :)
bir kaç gün içinde daha iyi bir skor yapar koyarım yine yemek yerken oynuyordumhmzsnmz demiş ki:@meto
helall ^^
ps. fb ye bekleniyorsun lem tosba
evet Windy oyunda nickim bro iyi avladık birbirimiziMetover demiş ki:Dün akşam ki windy sen miydin oyuna çok kaptırıyorum bro chat'te gözüm olmuyorWindTalker demiş ki:meto oyunda karşılaşıyoruz yazıyorum sana niye cevap vermiyorsun :)![]()
Facebook a bak diyorum ne anladın tosbaa bi bakıver gel cevap vermen gereken sorular varMetover demiş ki:Dün akşam ki windy sen miydin oyuna çok kaptırıyorum bro chat'te gözüm olmuyorWindTalker demiş ki:meto oyunda karşılaşıyoruz yazıyorum sana niye cevap vermiyorsun :)
bir kaç gün içinde daha iyi bir skor yapar koyarım yine yemek yerken oynuyordumhmzsnmz demiş ki:@meto
helall ^^
ps. fb ye bekleniyorsun lem tosba![]()
Avv hacım gerçekten o çatı olayları mükkemmeldi bu akşam yine görüşelim o gün beni öldürmenin nedeni ilk oynayışımdıWindTalker demiş ki:evet Windy oyunda nickim bro iyi avladık birbirimiziMetover demiş ki:Dün akşam ki windy sen miydin oyuna çok kaptırıyorum bro chat'te gözüm olmuyorWindTalker demiş ki:meto oyunda karşılaşıyoruz yazıyorum sana niye cevap vermiyorsun :)![]()
![]()