arkadaşlar ben vipsro cngn oynuyorum.kd bot jüpiter temple 116 odasında dc veriyor fix skil dememe rağmen.nasıl çözerim bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
![]() |
Mbot vsro'da çalışıyor tek kd botun çalıştığı yerde çoğu zaman çalışmıyorPhantoso demiş ki:Konu hakkında bilgim yok ama private serverlar için mbot tavsiye edebilirim.
mbot crack istiyor.crackinide yapmama rağmen çalışmamıştı.ama indirebileceğim link biliyorsan ver deneyeyim.Phantoso demiş ki:Konu hakkında bilgim yok ama private serverlar için mbot tavsiye edebilirim.
Arkadaşımız bot konusuna daha hakim,sitemizdeki crack sorunsuz çalışmaktadır olmuyorsa Duygusuzz'un dediği gibidir.metehanejder demiş ki:mbot crack istiyor.crackinide yapmama rağmen çalışmamıştı.ama indirebileceğim link biliyorsan ver deneyeyim.Phantoso demiş ki:Konu hakkında bilgim yok ama private serverlar için mbot tavsiye edebilirim.
Duygusuzz demiş ki:Mbot vsro'da çalışıyor tek kd botun çalıştığı yerde çoğu zaman çalışmıyor
bunu düzeltme imkanımız yok mu?UnDeFeateD demiş ki:Kdbot oyuncunun çok olduğu yerlerde dc oluyor.
sitedeki bot için link verir misin?Phantoso demiş ki:Arkadaşımız bot konusuna daha hakim,sitemizdeki crack sorunsuz çalışmaktadır olmuyorsa Duygusuzz'un dediği gibidir.metehanejder demiş ki:mbot crack istiyor.crackinide yapmama rağmen çalışmamıştı.ama indirebileceğim link biliyorsan ver deneyeyim.Phantoso demiş ki:Konu hakkında bilgim yok ama private serverlar için mbot tavsiye edebilirim.
Duygusuzz demiş ki:Mbot vsro'da çalışıyor tek kd botun çalıştığı yerde çoğu zaman çalışmıyor
up yardım.metehanejder demiş ki:sitedeki mbotun linkini verebilecek var mı?