Kayıt
27 Eylül 2008
Mesajlar
5.579
Beğeniler
1
Şehir
Londra

Turkcell Süper Lig'in 14. haftasında Ankaraspor'u konuk eden Beşiktaş, bu sezon iç sahadaki ilk yenilgisini 3-1'lik skorla aldı.


İnönü Stadı'ndaki maçın ilk yarısında oldukça çekişmeli ve bol pozisyonlu bir mücadele vardı.



İlk dakikalarda Tello ve Nobre ile pozisyonlar bulan Beşiktaş sonuç alamadı. Etkili kontrataklar geliştiren konuk Ankaraspor ise 20. dakikada Neca'nın şık golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra Bilal ile 2 kez daha gole yaklaşan Ankaraspor, devrenin sonlarına doğru kalesinde baskı yedi.


Bu baskıda 41. dakikada Zapotocny ile golü bulan Beşiktaş soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle indi.

İkinci yarıya da orta alanda topa sahip olarak başlayan Ankaraspor, 51. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Sivok'u kendi kalesine attığı golle tekrar öne geçti. Golden sonra oyundan düşmeyen ve sağ kanattan etkili ataklar geliştiren Beşiktaş, Nobre, Delgado ve Zapotocny'nin vuruşlarında tabelayı değiştiremedi.


Siyah-beyazlılar 72. dakikada Sivok'un Ankarasporlu Weeks'e yaptığı hareket nedeniyle direkt kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalırken, skoru belirleyen gol uzatma anlarında Ankaraspor'lu Bilal'den geldi ve maç konuk ekibin 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.


Bu sonuçla ligde üst üste ikinci, sahasındaki ilk yenilgisini alan Beşiktaş, haftayı 25 puanla kapadı. Ligin flaş takımı Ankaraspor ise 3 haftalık yenilgi serisine İstanbul'da son vererek puanını 26'ya çıkardı.​
 
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.636
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Allah daha beter etsin, bir rakip yenilince harbiden deli gibi mutlu oluyorum ihihihiii :D
 
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.636
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
fanatikim kardeşim ayıbı yok istemiyorum başka takım her sene FB şampiyon olsun her yıl bütün kupaları alsın herşey bizim olsun dünya karmasına 11 futbolcuyu biz gönderilim :P
 
Yukarı Alt