denedim ama korkunç bişey olcağını bildiğim için korkmadım öle 1 dakka oturdum en sonunda gözler aydamaya başladı
sadece göz yanılması denedim diyenler ışığa dikkat etsin cep flaşı yada cep telefonu ışığı çok güzel oluor

zuahhahahahahtan demiş ki:Denedim ve Bişey Bulamadım o Sırada Abim Kalktı Napıyon olm Malmısın DediGece Gece azar işittik :=
berkhoas demiş ki:zuhahatan demiş ki:Denedim ve Bişey Bulamadım o Sırada Abim Kalktı Napıyon olm Malmısın DediGece Gece azar işittik :=
![]()
![]()
Çok qüSéL ßiR öRneqStreetwise demiş ki:Uğraşmayın böyle gereksiz şeylerle arkadaşlar uğraşılacak gerekli şeyler varken...
Örneğin: Kızlar vs.![]()
ahahaha süpersin abiler böyledir işte ^^tan demiş ki:Denedim ve Bişey Bulamadım o Sırada Abim Kalktı Napıyon olm Malmısın DediGece Gece azar işittik :=
zaaa koptmtan demiş ki:Denedim ve Bişey Bulamadım o Sırada Abim Kalktı Napıyon olm Malmısın DediGece Gece azar işittik :=
berkhoas demiş ki:zuhahatan demiş ki:Denedim ve Bişey Bulamadım o Sırada Abim Kalktı Napıyon olm Malmısın DediGece Gece azar işittik :=
![]()
![]()