X Xylene Kayıt 1 Temmuz 2010 Mesajlar 653 Beğeniler 0 2 Eylül 2010 #1 Çar m(Aral'da 4m) ile veya Pacific , Gaiga , AraL serverlarında takas olucakdır. Ilgilenen olursa screenshot ekleyebilirim.
Çar m(Aral'da 4m) ile veya Pacific , Gaiga , AraL serverlarında takas olucakdır. Ilgilenen olursa screenshot ekleyebilirim.
M Mirage Kayıt 30 Haziran 2007 Mesajlar 5.436 Beğeniler 0 2 Eylül 2010 #2 Sanmıyorum 61 level wi'nin 4m edeceğine ama hayırlı satışlar ^^
E Extrowe Kayıt 17 Haziran 2010 Mesajlar 4.517 Beğeniler 1 Şehir Değişken 2 Eylül 2010 #3 Mirage demiş ki: Sanmıyorum 61 level wi'nin 4m edeceğine ama hayırlı satışlar ^^ Daha fazla görüntüle... Cabal oynamadım hiç hızlımı kasılıyor sro'ya göre
Mirage demiş ki: Sanmıyorum 61 level wi'nin 4m edeceğine ama hayırlı satışlar ^^ Daha fazla görüntüle... Cabal oynamadım hiç hızlımı kasılıyor sro'ya göre
N NiGHTMaRe Aileden Kayıt 8 Kasım 2008 Mesajlar 7.529 Beğeniler 0 2 Eylül 2010 #4 ExTrowe demiş ki: Mirage demiş ki: Sanmıyorum 61 level wi'nin 4m edeceğine ama hayırlı satışlar ^^ Daha fazla görüntüle... Cabal oynamadım hiç hızlımı kasılıyor sro'ya göre Daha fazla görüntüle... very fast for high levels
ExTrowe demiş ki: Mirage demiş ki: Sanmıyorum 61 level wi'nin 4m edeceğine ama hayırlı satışlar ^^ Daha fazla görüntüle... Cabal oynamadım hiç hızlımı kasılıyor sro'ya göre Daha fazla görüntüle... very fast for high levels
M Mirage Kayıt 30 Haziran 2007 Mesajlar 5.436 Beğeniler 0 2 Eylül 2010 #5 ExTrowe demiş ki: Mirage demiş ki: Sanmıyorum 61 level wi'nin 4m edeceğine ama hayırlı satışlar ^^ Daha fazla görüntüle... Cabal oynamadım hiç hızlımı kasılıyor sro'ya göre Daha fazla görüntüle... Şöyle söyleyeyim 3günde 60 olmayanı dövüyorlar
ExTrowe demiş ki: Mirage demiş ki: Sanmıyorum 61 level wi'nin 4m edeceğine ama hayırlı satışlar ^^ Daha fazla görüntüle... Cabal oynamadım hiç hızlımı kasılıyor sro'ya göre Daha fazla görüntüle... Şöyle söyleyeyim 3günde 60 olmayanı dövüyorlar