Mateso demiş ki:iş joymaxdan alıp buraya koymaksa büyük iş yapmışsın
ama oyunu oynayıpta önce oyunun kendi web sitesinde aramayan oyuncu oyun oynuyorum demesin
adam akıllı oyuncu zaten forumlarda dolaşmaz direk orjinal sitede bulur sorusuna cevap
YaniMateso demiş ki:iş joymaxdan alıp buraya koymaksa büyük iş yapmışsın
ama oyunu oynayıpta önce oyunun kendi web sitesinde aramayan oyuncu oyun oynuyorum demesin
adam akıllı oyuncu zaten forumlarda dolaşmaz direk orjinal sitede bulur sorusuna cevap
Emege saygimiz var, sadece yanlisini belirtiyoruz. Arkadas kesmis buraya koymus. Cokta zor olmasa gerekCappaBaron demiş ki:emeğe saygı göstermeyen arkadaşlar bir uğraşın bakalım kaç dakikanızı alacak bunun gibi bir konu acmak arkadaşımızın eline sağlık hoşuna gitmeyenler joymaxa girip baksın yapacağı göreve
bir yap bakalım ne kadar sürüyorSuS3 demiş ki:Emege saygimiz var, sadece yanlisini belirtiyoruz. Arkadas kesmis buraya koymus. Cokta zor olmasa gerekCappaBaron demiş ki:emeğe saygı göstermeyen arkadaşlar bir uğraşın bakalım kaç dakikanızı alacak bunun gibi bir konu acmak arkadaşımızın eline sağlık hoşuna gitmeyenler joymaxa girip baksın yapacağı göreve![]()
Burda arkadasin amacinin rutbesini artirmak istedigini cogu kisi biliyordur eminim. Hic sanmiyorumda gorevleri gostereyim millet yararlansin. sronette zaten bulunan birsey bu. Maksat paylasayim rutbem yukselsin. Burda cogu kisi bu caba icerisinde zaten.CappaBaron demiş ki:bir yap bakalım ne kadar sürüyorSuS3 demiş ki:Emege saygimiz var, sadece yanlisini belirtiyoruz. Arkadas kesmis buraya koymus. Cokta zor olmasa gerekCappaBaron demiş ki:emeğe saygı göstermeyen arkadaşlar bir uğraşın bakalım kaç dakikanızı alacak bunun gibi bir konu acmak arkadaşımızın eline sağlık hoşuna gitmeyenler joymaxa girip baksın yapacağı göreve![]()
+ neyi yanlış arkadaşın yaptıgı sizzlere bir nebze olsun bütün görevleri bir arada göstermek istemesimi forumda en azından yararlı bir paylaşım yapmasımı
bu forumda kaç tane yararlı bir paylaşım yaptın
Hayal gucune hayran kaldimNiNCaSu demiş ki:Neyce konuşuyor?
SuS3 demiş ki:Hayal gucune hayran kaldimNiNCaSu demiş ki:Neyce konuşuyor?![]()
sakin ol şampiyon forum burasıSuS3 demiş ki:Evet anlatabildin, bende ondan bahsediyorum zaten. -.- Ki ben boyle bir yerde makam edinmeyi hicte gerek duymuyorum ^^ ''Neden?'' diye sorarlar.