Kayıt
26 Ocak 2016
Mesajlar
4.026
Beğeniler
1.398
Şehir
Edirne
Server
Feronia
Takımı
Fenerbahce
logo.png


img_main_game_p077.png


Star Wars'un ilk mobil uzay gemisi nişan alma oyunu, oyunculara 80'den fazla uzay gemisini toplama, yükseltme ve kullanma imkanı sağlıyor.

Joymax (KOSDAQ 101730) ve Lucas Film mobil cihazlar için Star Wars'un ilk uzay gemisi nişan alma oyununu geliştirdi. Sezgisel kontrolleri, etkileyici grafikleri ve dikkat çekici oynanışıyla Star Wars: Starfighter Missions, Star Wars fanlarının ve gamerların mutlaka sahip olması gereken bir oyun. Oyuncular aydınlık veya karanlık taraf için savaşmayı seçebilirken, 80'den fazla uzay gemisini toplayabiliyor, geliştirebiliyor ve aynı zamanda üç uzay gemisine hızlı ve adrenalin dolu savaşlarda liderlik edebiliyor. Fanlar ayrıca ikonik gemiler alıp bilinen gezegenler üzerinde savaşabilir, Klasik veya Yeni Üçlemelerdeki Star Wars galaksisinde ikonik savaşları yeniden yaşayabilir. Star Wars: Starfighter Missions 2020'de Asya'daki belirli ülkelerde piyasaya sürülecek.

Key_Art.jpg


Joymax CEO'su Gilhyung Lee oyun hakkındaki düşüncelerini şu şekilde dile getiriyor: "Hayatında bir kez bile olsun Star Wars'da uzay savaşı gören herkes bir uzay gemisi kullanmayı hayal etmiştir.", "Japonya ve Kore'ye özel olan Star Wars: Starfighter Missions için Lucasfilm ile birlikte çalışmak büyük bir zevkti. Şimdi, bu yeni mobil oyun ile birlikte oyuncular nerede olurlarsa olsunlar ikonik Star Wars uzay gemilerini uçurabilecek."

:footer:

Oyun, aşağıdakileri de kapsayan pek çok oyun modunu barındırıyor:

Campaign Battle: Oyunculara her bir aşamayı tamamlarken yüksek deneyim puanları, eşyalar ve yeni uzay gemileri sunar.
Epic Battle: Star Wars filmlerindeki ikonik savaşlardan esinlenerek, kullanıcıları Campaign modunda bulunmayan kahraman sınıfı uzay gemileri ile ödüllendirir.
Challenge: Kullanıcıların olabildiğince çok prova yapmasını ve sıralamalarını yükseltmek için diğer oyuncularla rekabet etmesini sağlar.


Daha fazla bilgi için lütfen oyunun resmi websitesini ziyaret edin. [Star Wars: Starfighter Missions] Star Wars: Starfighter Missions, 2020'de Asya'daki seçili ülkelerde piyasaya sürülecek.


(Oyun hakkında daha fazla bilgi yakında konuya eklenecektir)

Lucasfilm, the Lucasfilm logo, STAR WARS and related properties are trademarks and/or copyrights, in the United States and other countries, of Lucasfilm Ltd. and/or its affiliates. © & ™ Lucasfilm Ltd. All rights reserved.

Yabancı kaynaktan çevrilmiştir.
 
Son düzenleme:
Kayıt
15 Mart 2013
Mesajlar
1.390
Beğeniler
149
2 Seneye yeni galaksinin yeni uzay araçları gelir, herkes yeni galaksinin uzay araçlarından alır. Sonra silahlarını geliştirmek için donate gerekir neyse siz hikayenin geri kalanını biliyonuz işte :D
 
Kayıt
26 Temmuz 2012
Mesajlar
5.245
Beğeniler
1.410
Şehir
Konak,İzmir
Böyle işlere düşmüşlerse vay hallerine..
Benim müşterilerim bile tekil şahıs kişiler, çok daha büyük projeleri var.
 
Kayıt
26 Ocak 2016
Mesajlar
4.026
Beğeniler
1.398
Şehir
Edirne
Server
Feronia
Takımı
Fenerbahce
Joymax YouTube kanalında oyunun ön kayıtlarının başladığını duyuran bir video yayınladı.

 

fxyl

Old School
Kayıt
22 Mart 2009
Mesajlar
133
Beğeniler
26
Şehir
İzmir
Server
Seçiniz...
Takımı
Fenerbahce
böyle oyunlara önem vereceklerine sroya yüklenseler az her şey eskisi gibi olurdu ama nerdeeee...
 
Yukarı Alt