Yapamazmı? Adamların kendi telif hakkı bulunan yasal dosyalarını çalıyorlar yaparken bu durumda istediği zaman istediği privateyi kapatır tabi dava parası yüksek ise orda adamlar uğraşmaz bunla orası ayrıduzceli81 demiş ki:private ile joymaxin bir bağı yok herkez isteği şeyi yapar swde kurar joymax buna bi *** yapamaz o ilk once kendi swsine adam çekmek için kafa yorsun™
Melkor demiş ki:Yapamazmı? Adamların kendi telif hakkı bulunan yasal dosyalarını çalıyorlar yaparken bu durumda istediği zaman istediği privateyi kapatır tabi dava parası yüksek ise orda adamlar uğraşmaz bunla orası ayrıduzceli81 demiş ki:private ile joymaxin bir bağı yok herkez isteği şeyi yapar swde kurar joymax buna bi *** yapamaz o ilk once kendi swsine adam çekmek için kafa yorsun™
![]()
ırk gelcekmi dersinduzceli81 demiş ki:Melkor demiş ki:Yapamazmı? Adamların kendi telif hakkı bulunan yasal dosyalarını çalıyorlar yaparken bu durumda istediği zaman istediği privateyi kapatır tabi dava parası yüksek ise orda adamlar uğraşmaz bunla orası ayrıduzceli81 demiş ki:private ile joymaxin bir bağı yok herkez isteği şeyi yapar swde kurar joymax buna bi *** yapamaz o ilk once kendi swsine adam çekmek için kafa yorsun™
![]()
private swlerin dosyaları vsro bildigim kadarıyla vsronun joymaxla alakası varmı acaba tam bilmiyorumda varsada çaldırmasınlar kerizler™yakında arap ırkı gelisn sonra hemen private arap ırkı olucak o zaman joymax yine kaybetçek butun online oyunların privatesi çıktı nerdeyse onun önüne kimse geçemez ortalık karışık
™
o eski job sistemini bir ben istemiyorum silkroad facebook sayfasına gir yorumlara bak görürsün zaten getiricekler başka şansları yokUnDeFeateD demiş ki:sen istediysen tamam panpa dert etmeye gerek yok
Galliport demiş ki:Videoda yeni bir harita gibi duruyordu.Tıpkı alexandria gibi orasıda arap mevkisinde biz ırk gelecek sanmıştık ama haritadan ibaret çıkmıştı.130 cap haritası olacak gibi geliyor bana umarım öyle olmaz.
Wax Whine demiş ki:Joymax tum private serverlari kapattirabilir ve de davayi kazandigi icin dava masraflarini private server sahipleri oder.
Ek olarak yeni bir irk haziran sonundan once gelmez. Cok konusulmaya basladi Arap laflari yeni gorseller sizdirildi falan fistan ayni Europe zamaninda oldugu gibi. Yaklasik 10 ay oncesinden ssler sizdi ve haziran sonunda eu geldi