şimcik bişeyde ben söliyim hala etkisindeyim belki açılırım
ben 8 yaşındayken yüzme bilmiyodum çiftlikköy die güzide bi kentimizde denize giriyodum ama cok dalga vardı bende simitin içine oturup açıldım ama bayagı derinmiş fark etmedim yanımdada 4 veya 5 yaşlarında bi cocuk var dı mavi bi simiti vardı
Crying or Very sad Crying or Very sad cok büyük bi dalga geldi ve simitden devrilip suya düştüm ve nefes almadıgım için dibe çöktüm tam o sırada o cocugun ayagını gördüm ve tutum yukarı cıkmak için cekerken cocukda asagı indi simitden kayıp ama onu cekerken biras yukarı dogru hareketlendigim için simiti tuta bildim kıyayıya geldigimde annesi cocugunu arıyodu saatlerce cocugu aradılar bulamadılar öldümü kaldımı bilmiyorum ama hala vicdan azabı cekiyorum onlar o şekilde cocugu aaken ben onu hiç görmemiş o olayla rolmamış gibi oturup izledim sölemeye korktum ilk kez burda sizlere söyliyorum Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad