şimcik bişeyde ben söliyim hala etkisindeyim belki açılırım

ben 8 yaşındayken yüzme bilmiyodum çiftlikköy die güzide bi kentimizde denize giriyodum ama cok dalga vardı bende simitin içine oturup açıldım ama bayagı derinmiş fark etmedim yanımdada 4 veya 5 yaşlarında bi cocuk var dı mavi bi simiti vardı
Crying or Very sad Crying or Very sad cok büyük bi dalga geldi ve simitden devrilip suya düştüm ve nefes almadıgım için dibe çöktüm tam o sırada o cocugun ayagını gördüm ve tutum yukarı cıkmak için cekerken cocukda asagı indi simitden kayıp ama onu cekerken biras yukarı dogru hareketlendigim için simiti tuta bildim kıyayıya geldigimde annesi cocugunu arıyodu saatlerce cocugu aradılar bulamadılar öldümü kaldımı bilmiyorum ama hala vicdan azabı cekiyorum onlar o şekilde cocugu aaken ben onu hiç görmemiş o olayla rolmamış gibi oturup izledim sölemeye korktum ilk kez burda sizlere söyliyorum Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

A

Anonymous

Guest
Ben anaokulundayken Oraya Umut diye biri gelmişti

Çok saf ve iyi bi çocuktu hatırlıyorum

Hala bu yaşımda vicdan azabını çekiyorum

Merhaba arkadaşım derdi biz onu döverdik

yaklaşık 8-9 kişi sırf arkadasım dedigi için çocugu hergün döverdik

Sırf o pislik arkadaslarım yüzünden bende katılmıstım
Şu anda Çocuk sakat sorumlusu biziz Onu bir gün gördüm konuşmuştuk ama söyleyemedim o olayı yine

HALA Vicdan azabı çekiyorum

kotuymus theilker seninkisi Sad nese ben söyleyim

Almanyadayız Franakfurtta.Gece arkadaslar dedi bana yürü karılara gidiyoz.Gıcımda pijama sogukk buz gibi :mrgreen: Neyse tranvayla Offenbach a gittik.Hatunlarla baya konusutuk filan sonra biz kaçalım artık dedik onlarda dedi nereye gelin bizle Sonra hatunlar bize sulandı falan sornası malum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A

Anonymous

Guest
13 Yaşımdayken Azgınlıgımdan 3 Kızı dıtmıştım babamlar duymustu :lol::D:D:D:d

ama benim sucummu kızlar istemisti :lol::d

Yukarı Alt