kanka nerelerdesin sen ya MadLast_OTTOMAN demiş ki:Wahhh wahhh wahhh oyunu bıraktık server karısmıs.Walla ne diim yaa yazık Sad
:) İşte Bakın sizLerde Busunuz :) 10m Yerine 20m'e Satarım Diyor:) Ben hiç değiLse Kendimi Bu oyuna kaptıran Herşeyi Oyun oLarak görenLerden değiLim! guiLd'e ALmazLarmış :) Sanki guiLd Kurmak Çok Zor:) Şimdi Dersinki guiLde Kim giricek! Bende Sana Şunu diyim Düşmanımdan Çok DOSTUM Var Merak etme ! :) Küfür Etmek ZayıfLımış ! Adam bana Küfür ediceK Ben Susucam! Kusura Bakma Ama Ben Namussuz deiLim BAZILARI gibi! Sen Sro'u Sadece Oyun Olarak gör,YeterLidir !..Pennywise demiş ki:küfretmek zayıflıktır sadece karşındakine zekanın onunki kadar gelişmiş olmadığını gösterirsin,mantıklı düşünüp insan gibi konuşarak sorununu çok daha kolay halledebilirsin,küfrederek hiçbişeyi çözemezsin sadece şimdide olduğu gibi kendini herkesin önünde küçük düşürerek nasıl aşağılık bir insan olduğunu gösterirsin,ilerde kimbilir içinizden biri darkborndan ayrılırsa bu bozuk ağızla hiçbi guildte barınamaz,barındırmazlar,bu hiç aklınıza gelmedimi?başkalarına hakaret edip kavge etmek yerine arkadaş olmayı deneseniz hergün şu oyunu açarken bot parmağıyla değilde normal şekilde açıp pt ler halinde sohpet ede ede oynasam keşke,siz şimdi küfredip bütün server ın ağzına düşmeye devam edin ilerde bişeye ihtiyacınız olduğunda almaya kalkınca karşınızdaki başkasına 10m sana 20m ye satarım dediği zaman ne demek istediğimi anlarsınız.
bana küfreden adama ben neden yardım edeyim yaw hayret bişey ahahahha adam bana küfredecek bende ona istediği item ı istediği fiyata satacam yada warlarda yardım edecem dayanışma yaratacam ooooldu canım ahahahahL3th4L demiş ki::) İşte Bakın sizLerde Busunuz :) 10m Yerine 20m'e Satarım Diyor:) Ben hiç değiLse Kendimi Bu oyuna kaptıran Herşeyi Oyun oLarak görenLerden değiLim! guiLd'e ALmazLarmış :) Sanki guiLd Kurmak Çok Zor:) Şimdi Dersinki guiLde Kim giricek! Bende Sana Şunu diyim Düşmanımdan Çok DOSTUM Var Merak etme ! :) Küfür Etmek ZayıfLımış ! Adam bana Küfür ediceK Ben Susucam! Kusura Bakma Ama Ben Namussuz deiLim BAZILARI gibi! Sen Sro'u Sadece Oyun Olarak gör,YeterLidir !..Pennywise demiş ki:küfretmek zayıflıktır sadece karşındakine zekanın onunki kadar gelişmiş olmadığını gösterirsin,mantıklı düşünüp insan gibi konuşarak sorununu çok daha kolay halledebilirsin,küfrederek hiçbişeyi çözemezsin sadece şimdide olduğu gibi kendini herkesin önünde küçük düşürerek nasıl aşağılık bir insan olduğunu gösterirsin,ilerde kimbilir içinizden biri darkborndan ayrılırsa bu bozuk ağızla hiçbi guildte barınamaz,barındırmazlar,bu hiç aklınıza gelmedimi?başkalarına hakaret edip kavge etmek yerine arkadaş olmayı deneseniz hergün şu oyunu açarken bot parmağıyla değilde normal şekilde açıp pt ler halinde sohpet ede ede oynasam keşke,siz şimdi küfredip bütün server ın ağzına düşmeye devam edin ilerde bişeye ihtiyacınız olduğunda almaya kalkınca karşınızdaki başkasına 10m sana 20m ye satarım dediği zaman ne demek istediğimi anlarsınız.
ASLANLAR YANLIZ DOLAŞIR ÇAKALLAR SÜRÜ İLE !!!
Tekrardan söylüyorum.Burada yazmışsın ilk küfürü o dedi diye.Keni küfürlerini göstermedi diye.SS lerde bile mevcut bu "sizin o kadar lafınıza rağmen ağzımdan hala bir küfür çıkmadı" diye.Eğer varsa çıkarsın gösterirsin bakın bu da şunu dedi diye.Elinde bir tane bile kanıt yoksa susacaksın.İşin içinden sıyrılmak için yalanlar savurmayacaksın.Şimdi yazacaklarını tahmin ediyorum "ss almadım ama küfrettin" diyeceksin.Sana daha büyük birşey bundan önce ki küfürlerinde var bende ama foruma koyma gereksinimi duymadım.Çünkü orada bu kadar ileri gidip din ayrımı yapmamış, mezhep çatışmalarına girmemiştin.Eğer bundan öncede varsa bi küfrüm hadi onu da koy.Ama yoksa boşuna yalan söyleyip, buraya yazma.L3th4L demiş ki::) İşte oLay Budur ! Leth4L Leth4L Leth4L DiyenLer Var! Ne Yaptı Lan Size Leth4L gece Ananınızın Koynunamı Girdi ? Leth4L ? Ne Acını Var Ne Yaranız Var anLamıyorum ? Bana YazıLanLarı Hepsini Okudum.. Ve İnanın Kim bana Yazmışsa Kim Bana Ne demişse Yine Gidip Yine Küfür Atıcam! Ve Sizde aLın ss Leri Buraya Yapıştırın ! Benim için Fark etmez ! Kim Ne Hak Ederse! Onu Yaparız ... Ayrıyetten BazıLarı kaLmış kLaviye deLikanLığı YapıyorLar feLan fiLan! Şimdi Bende O DeLiĞİ KanLıya söyLüyorum! Varsa
G*t Pm At Verem Adresi! Ve Orda AtıLan KüfürLeride. Bu BaşLığı Açan insan (!) Kendisinin KüfürLerini Hiç Göstermiyor Nedense! Ve iLk Küfürüde Kendisinin attığınıda Göstermiyor! Biz Biziz! Biz Bazı ŞerefsizLer Gibi Bi YarKan'a Spawn Oldu Diye Küfür Eden KişiLer deiLiz! Biz Kendimizi Savunmak için Küfür Ederiz! ArkaşLarımızı Savunmak İçin Söveriz! Biz Söveriz Sizde Sırf Bizden FaydaLanmak için Kendinizi Dürüst oLarak göstermek İçin BizLerden FaydaLanırsınız! Artık Buda Sizin DürüstLüğünüz! Görende bunLarı Sütten Çıkmış Kedi SanıcakLar :) Neyse Artık Ben söyLiyceğimi söyLedim! BakaLım Artık Ne YorumLar geLicek :):)
aslinda aglanacak hal ama ben guldum yani dini karistirip anayi baciyi karistirip oynanan oyundan alinacak zevki anlamiyorum zevk almak icin girip strrs yapip cikmakta ne demek ya :)PegasusS demiş ki:Emin olun böyle şeylere bulaşmak istemezdim ama bir yere kadar dimi?Benim guildimi 3-5 gerizekalı karalamak isterse bende bir yerde bunlara dur derim...
İlk önce paladin isimli kişi pvp için globalden küfürler yağdırdı ama yemedi...Adam çağırdı.
-Resim Silinmiş.
Ve sonrasında görülen klasik nooBORN guildi.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Bu adamlar sağda solda delikanlıyım diye post kasıyorlar.Bazı forum arkadaşları da buna kanıyor.Delikanlılık durduk yere başkalarının anasına bacısına sövmekse bırakın ben delikanlı olmayayım ne yazar...