lool. ^^Uprising demiş ki:![]()
Ben de bunu seviyorum![]()
bro daha cirkin kiz bulamadin miUprising demiş ki:Ben de bunu seviyorum![]()
![]()
Bende MasaÜstünü Sevdim Bro ^^Uprising demiş ki:![]()
Ben de bunu seviyorum![]()
Sürekli değişiyo masaüstü resmi.O denk gelmişxFactoria demiş ki:bro daha cirkin kiz bulamadin miUprising demiş ki:Ben de bunu seviyorum![]()
![]()
![]()
ipsizMayk demiş ki:Kimse kusura bakmasında bu forumdakı ÇOĞU kişi pc konusunda bilgisiz bilgili olanlar var ama çoğu gercekten bilgisiz atıpı tutma bilgilerle donanmıs ınsanların yorumlarına rastladım .. Yorumum biraz konu dısı olabılır ama bu forum artık Hava atma arenası olmus :)
sarkoLata demiş ki:ipsizMayk demiş ki:Kimse kusura bakmasında bu forumdakı ÇOĞU kişi pc konusunda bilgisiz bilgili olanlar var ama çoğu gercekten bilgisiz atıpı tutma bilgilerle donanmıs ınsanların yorumlarına rastladım .. Yorumum biraz konu dısı olabılır ama bu forum artık Hava atma arenası olmus :)![]()
Hiç sütyenli hatun görmediniz mi o kadar güzel değil bu daha iyileri varken ne yapıcaksınız bunuScuebLes demiş ki:Uprising masaüstü resmini paylaşırmısın hacım ^^
sistem ne hacım :)Whiskey demiş ki:Bende seviyorum ama neyi sevdiğini anlayamadım her ne seviyorsan bende
![]()
Bende 9 var sen de 8. hıh.Whiskey demiş ki:Bende seviyorum ama neyi sevdiğini anlayamadım her ne seviyorsan bende
![]()
20'ye zorlarım!Whiskey demiş ki:zorlayınca 16 tane açıyor hacım yarıştıralım istersen![]()