Icerige atla
Extraloob

İşte 74 lvl bow yarkanı nasıl dize getirior > Hercules<

· 15 Yanıt · 2.4K görüntüleme
D
DarkFuneraL OP ⭐ 19y
Herculeste oynaya bilir tanır az cok SERCAN kardeşim Bug suz yarkanı kesti 80 lik intlerin arasında bende forumda paylaşmak istedim Tebrik ediorum kardesimi extraokk extrabeer extrabeer

15 Yanıt
T
Torquel ⭐ 19y
Masslah.Bana da gelse boyle bi sevk keske.Benimde adım sercan adastan kaparız biseylwer Mr. Green
M
muratko193 ⭐ 19y
Tebrikler Sercan^^

O Lvlde Yarkanı bugsuz Kesmek Kolay Değildir..
R
RyuKenJin ⭐ 19y
tbrkler... ama bowcular ıcın yarkan kolay ıs ya gerçekten tam bır yarkan katılı bowcular
P
Piglet ⭐ 19y
Nice Yarkanlar'a... xD xD
R
Ray_jovan ⭐ 19y
tbrkler Mr. Green
T
tan ⭐ 19y
tebrıkler kanak helal sana yavrum sercan kim tutar senı Very Happy
B
BøBa ⭐ 19y
tebrikler gerçekten :))

1 kez yarkan kesebildim oda ilk lvl 80 geldiğinde lvl 71 de 30 kişi birden saldirmiştk Mr. Green
M
mesin ⭐ 19y
yawf ben ordada yarkanı göremiyom kesin bugda Very Happy Mr. Green
D
DarkFuneraL OP ⭐ 19y
ne bugu kenan bugsuz kesti sercan sen noob sun tabi kesemiyince böle sallarsın Very Happy Mr. Green
M
MFCx ⭐ 19y
74 de bowcular çok rahat keserler yarkanı.69 lvl bile kesebilir örn ben 70 lvlde kestim yarkanı
T
Torquel ⭐ 19y

ne bugu kenan bugsuz kesti sercan sen noob sun tabi kesemiyince böle sallarsın Very Happy Mr. Green

sercana laf etme dolarım
T
Tweaked ⭐ 19y
Tebrıkler Wink
P
Piglet ⭐ 19y

74 de bowcular çok rahat keserler yarkanı.69 lvl bile kesebilir örn ben 70 lvlde kestim yarkanı

abarma istersen. Neutral
W

abarma istersen. Neutral

hercules de genelde yarkanı bow lar kesiyo örnegin SilenceR olsun oO_REiS_Oo olsun aklıma gelmeyen okçularda war tabi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: