Kayıt
11 Mayıs 2007
Mesajlar
843
Beğeniler
0
Şehir
Anywhere :)
Türkiye'ye gelen Rumen yıldız Adrian Mutu'ya sorduk...



“Türkiye’de oynamak, İstanbul’da yaşamak istiyorum. Çok ciddi teklifler var. Şimdilik size kulüp ismi veremem. Zaten imzalar atılınca hangi formayı giyeceğimi göreceksiniz...”

“İki sezon önce Galatasaray’dan çok ciddi bir teklif almıştım. Şartlar uymadı, transfer gerçekleşmedi. Şimdi durumlar farklı. Büyük bir sorun çıkmazsa seneye buradayım.”

Yıllarca ismi Türk takımlarıyla anıldı, ancak o bir türlü Süper Lig’e uğramadı! Rumen futbolunun yetiştirdiği en yetenekli futbolcular arasında gösterilen ‘Olay çocuk’ Adrian Mutu, önceki gün İstanbul’a ayak bastı. İlk sözleri, “Tatil için buradayım” oldu, ancak gerçek sonradan anlaşıldı. Beşiktaş başta olmak üzere birçok takımın markajındaki Rumen yıldız, konuşmak için FANATİK’i seçti. Murat Akbaş’a çarpıcı açıklamalarda bulunan Mutu, gelecek sezon Türkiye Ligi’nde forma giyeceğini itiraf etti. İşte Mutu’nun sözleri...

‘Ciddi teklifler aldım’

“Kariyerimi Türkiye’de sürdürmek istiyorum. Özellikle İstanbul’da yaşamak istiyorum. Güzel bir şehir, ayrıca çocuklarım da iyi bir eğitim alacakları okullarda okuyabilirler. Eşim de moda tasarımcısı, İstanbul’da yaşamak istiyor. İstanbul’dan da, farklı şehirlerin takımlarından da teklifler var. Şimdilik size kulüp ismi vermem doğru olmaz. Zaten imzalar atılınca hangi formayı giyeceğimi göreceksiniz. 2009-2010 sezonunun devre arasında Galatasaray’la anlaşıyordum. Çok ciddi bir teklif almıştım, ancak transfer son anda suya düştü. O gün şartlar oluşmamıştı, şimdi ise durum daha farklı. Kararımı eşimle birlikte alacağım ve tekliflerden birini değerlendireceğim...”

‘En iyisi Hagi’ydi’

“Kariyerim boyunca birçok büyük futbolcuyla birlikte oynadım. İtalya’da, İngiltere’de top koşturdum. Ama gördüğüm en iyi futbolcu
şüphesiz Gheorghe Hagi’ydi. Onun kadar yetenekli bir futbolcuya henüz rastlamadım ve birlikte oynamadım. Artık rastlayacağımı da düşünmüyorum. Oynamaktan keyif aldığım takım ise İtalya’nın Fiorentina Kulübü oldu. Bu takımda çok önemli şeyler yaşadım, başarılar kazandım. Fiorentina’da güzel günler geçirmiştim.” ‘Fenerbahçe turu geçecektir’ “Fenerbahçe-Vaslui maçının sonucuna ben de en az sizin kadar şaşırdım. Bana göre en büyük favori Fenerbahçe’ydi. Herkes de sanırım benimle aynı fikirdedir. Maçı da izledim ve çok büyük bir sürprizle karşılaştım. Yine de Romanya’da oynanacak karşılaşmada Fenerbahçe’nin galibiyete ulaşacağını ve Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam edeceğini düşünüyorum. Türk futbolu piyasasında en çok Hakan Şükür ile Emre Belözoğlu’nu tanıyorum. Ama Türk futbolunu da yakından takip ediyorum. Büyük
gelişme gösteren Türk futbolu, Avrupalı oyuncular için cazibe merkezi oldu. Bence Türkiye’nin İtalya, İngiltere ve İspanya liglerinden geri kalır yanı yok...”

Murat Akbaş
 
Kayıt
3 Ağustos 2012
Mesajlar
16
Beğeniler
0
Şehir
New York
Yok Samet Aybaba gençlere önem veriyor.:) Yaşlı olarak Escude,Mcgregor gelirse Mutu :) diğer takım genç olur.Sivok'u saymıyorum :)
 
Kayıt
11 Mayıs 2007
Mesajlar
843
Beğeniler
0
Şehir
Anywhere :)
tmm gençlere önem veriyoda önüne gelen her gencede önem verilmezki kardeşim güzel bi politika izlemiyo bu sene gene 3.lüge oynıcaz yani hayal kurmanın bir manası yok :)
 

Xperyon

Bilgiliyim
Kayıt
27 Temmuz 2011
Mesajlar
2.547
Beğeniler
0
Şehir
TürkTelekomArena
Aynen Fanatik dedinmi durucaksın onlara göre kimler geliyordu Türkiyeye en başta ronaldinho barcelonada iken gs'ye geliyor diye haberler çıktı sayısız sonra ronaldo namı değer no9,Adriano,neymar vs vs onlara kalsa dünya Türkiyeye geliyor ^^
 
Yukarı Alt