Arkadaşlar bir şeyi çok merak ediyorum istanbuldan jangana kervan çekersek % kaç faiz kazanıyoruz semerkant istanbul arası %300 lü bişi %1000 filen var mıdır?
valla 75 + lvl ler constantin ve jangan yapar faiz bılmıom ama herhakde 60+ larda yapar bizon un üsütnde gecer fln ama baya para alır 1 yıldız bıle servet yaparevilcemre demiş ki:çekilioda ordan oraya kervan çekmek için kafayı yemiş olman lazım ben yeni kervanda 3yıldız çektim hotan dw 12tane thief çıktı yani 1 yıldızda bile 4tane thief çıkıo bana canım çıktı dw hotan 1saat sürdü ordan oraya 5yıldız çeksen 3 günde biter 10milyon verir
süper söledin ama 20tane ne oha al 5tane gerisi senin bide ben 5 yıldız almam hem 5yldız daha çok verir ben ne kadar alınıoyosa oda 6HAKAN0 demiş ki:offffffffffffff ne para haa topla 20 tane hunter hepsine 500k ver sana 5m kalsın Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
5 yildizda 30 thiefmi yuh cok attin max 15 daha once hotan- constan cektik 72 lvl arkadasa hunter oldum ama cok zor oluyor bi ton thief 10 15 m wercek diyende baya atmis 3 4 m dan cok gelmez oda max hotan-constantinapol fille 2.2 milyon weriyor 72 adama extraokkHAKAN0 demiş ki:hesaplayalım
1 yıldızla 2 tief çıkıyo
2 yıldızda 4 tief çıkıyo
3 yıldızda 10 tief çıkıyo
4 yıldızda X tief çıkıyo (hiç 4 yıldız çekmedim) :)
5 yıldızda 30 tane filen çıkar
gerçi ben 35 olduğum için tiefler enfazla 40 lwl olur 80 lwl 2 adam yeter