Wax Whine .NET Kayıt 9 Eylül 2007 Mesajlar 17.594 Beğeniler 30 Şehir Bağdat Caddesi / İST. Server Aspendos Takımı Besiktas 8 Ekim 2012 #21 Detayli aciklama haftalik bakimdan sonra yapilacak yaziyor bu konu ile ilgili sanirim okumadim metni tam
Detayli aciklama haftalik bakimdan sonra yapilacak yaziyor bu konu ile ilgili sanirim okumadim metni tam
Mithrandir Kayıt 9 Ağustos 2007 Mesajlar 1.878 Beğeniler 22 Şehir İstanbul Server Aspendos Takımı Galatasaray 8 Ekim 2012 #22 Wax Whine demiş ki: Detayli aciklama haftalik bakimdan sonra yapilacak yaziyor bu konu ile ilgili sanirim okumadim metni tam Daha fazla görüntüle... Ama o her salı yapılan güncelleme hakkında yapılan açıklamadan bahsediyor. Oyunla ilgili bağlantı problemiyle ilgili bi açıklama yok
Wax Whine demiş ki: Detayli aciklama haftalik bakimdan sonra yapilacak yaziyor bu konu ile ilgili sanirim okumadim metni tam Daha fazla görüntüle... Ama o her salı yapılan güncelleme hakkında yapılan açıklamadan bahsediyor. Oyunla ilgili bağlantı problemiyle ilgili bi açıklama yok