yardımcı olurmusunuz arkadaşlar resimli olursa daha kolay anlarım.. Rolling Eyes

akadaşlar isrobot skill ayarlarını gosterın bundan birşey anlamdım ben reimli bide işaretlenmiş yokmu hiç sizde otekı turlu var ama anlamıyorum

yha kardeşim bunlarla yapamıyom ben işaretlenmişleri yokmu ordan bakıp işaretliyom gnee aynı gene aynı
işaretlenmiş olursa çok sevinirim

Jigsaw

Aileden
Biz senin charının nasıl kastığını ne potu kullandığını skillerini bilmemnesini ne bilcez. Ayarlar ortada sen ayarlican. Herkesin ayarı farklı.. kahvekeyfi

yaş kaç? 5-12 arası mı? pc kullanmayı çok bilmesekte en azından mantıksal yoldan bu tür bi isteğin mantıksız olucağını çözmek ve bu konuda mantık yürüterek mantıksal açıklamayı mantıklı bi şekilde bulmak gerekir...mantıklı bir insan mantıklı davranır!!!

(ulan piskoya bağladım gene :mrgreen: duhudahsdsa) :?!!! :?!!! :?!!!

lastturk_ demiş ki:
yaş kaç? 5-12 arası mı? pc kullanmayı çok bilmesekte en azından mantıksal yoldan bu tür bi isteğin mantıksız olucağını çözmek ve bu konuda mantık yürüterek mantıksal açıklamayı mantıklı bi şekilde bulmak gerekir...mantıklı bir insan mantıklı davranır!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ben hala bi anlamlar cıkarmaya calışıyorum en iisi not edip yarın okumak guzel bişeyler yazdın ama:DD

_AvRiL_ demiş ki:
lastturk_ demiş ki:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ben hala bi anlamlar cıkarmaya calışıyorum en iisi not edip yarın okumak guzel bişeyler yazdın ama:DD

euehy bende sabah kalkınca iice bi okucam bakaım ne yazmışım :lol:

Yukarı Alt