İsrobot Türkçe Ayarlar [Yeni-Resimli Anlatım]
Dosyalar
-
1,1 KB Okunma: 412
BlackDevil_ demiş ki:kafama bişi takıldı mesela biz cavede kasçaz. Ama pot bitti hotana gidip tekrar geri gelio mu?
çok saol bu arada rehber 10/10 olmuşA.T.P demiş ki:BlackDevil_ demiş ki:kafama bişi takıldı mesela biz cavede kasçaz. Ama pot bitti hotana gidip tekrar geri gelio mu?
ayarlarını düzgün yaparsan Fizan'da bile kasar ,Hotan'a gelir Fizan'a kasmaya da gider. kahvekeyfi
ATM'den para çekebilirsin,ben sana para vermem hadi başka kapıyatan demiş ki:A.T.M Filter yeni Gelen seçenekleride Güncellersen çok iyi olur Vallah şimdiden Tşk Ederim saol :)
puahaha A.T.MA.T.P demiş ki:ATM'den para çekebilirsin,ben sana para vermem hadi başka kapıyatan demiş ki:A.T.M Filter yeni Gelen seçenekleride Güncellersen çok iyi olur Vallah şimdiden Tşk Ederim saol :)
varDaNG3R demiş ki:ya bişi diicem bu sro botta hala petteki eşyaları adamın üstüne alma yokmu??
A.T.P demiş ki:ATM'den para çekebilirsin,ben sana para vermem hadi başka kapıyatan demiş ki:A.T.M Filter yeni Gelen seçenekleride Güncellersen çok iyi olur Vallah şimdiden Tşk Ederim saol :)