Arkadaşlar yaptığım geniş çaplı araştırmalar da şu anda siteniz açılmıyor.İsrobot sitesi yani ilerleyen saatlerde kontrolunu yapıp en kısa zamanda yaplaşım kaldığı yerden devam edecektir.

botun yeni sürümü çıkmış botsmall da gözüküyor resmi site ye girilmediği için indirilemiyor. botsmall yüklemek için üyelik istiyor.

High_Blank demiş ki:
Dakikalarca uğraştım konu için habersiz silinmiş :coffee:
Dün Leet acil çıkması gerekiyordu.Böyle bir düzenleme kararı aldık.Sanada söylemeyi unuttum bunları buradan konuşmakta mantıksız ama neyse sevildiğini bil cem :kalp: :muck:

arkadaşlar benim eski bi isrobot sürümünde hesabım vardı ve içinde kredi vardı o hesap bundada devam edermi biri yardımcı olabilirmi

Arkadaşlar skilleri göremiyorum. diğer char'larda görüyor ama kasmak istediğim char'da göremiyorum yardım edebilecek varsa lütfen yardım... NOT: itemleri çıkartıp defalarca return yaptım olmuyor başka sebep var sanırım ama bulamadım..

byrelax demiş ki:
Arkadaşlar skilleri göremiyorum. diğer char'larda görüyor ama kasmak istediğim char'da göremiyorum yardım edebilecek varsa lütfen yardım... NOT: itemleri çıkartıp defalarca return yaptım olmuyor başka sebep var sanırım ama bulamadım..
Bunun çözümünü bizde bulamadık malesef.

jobunuzu yani thieflik yada hunterlıgınızı iptal ederseniz gözüküyor ben şu an gayet rahatlıkla kullanıyorum.

Yukarı Alt