aynen ya bende de aynı sorun skiller gelmiyor :S , aslında kasiyordum updaten sonra dc yedim oyuna girdim artik gelmiyor , sildim yükledim yine olmuyor lanet bot

Arkadaşlar yeni versiyon gelene kadar bekleyeceğiz en geç yarın sabah gelir artık.Bu isrobot bıktırıyor ya sbota geçmek lazım.

Ya arkadaşlar bu bot yine updateden sonra skilleri görmüyor , restart ettim yok , yeniden indirdim yükledim yine yok , bu sorun sadece ben de mi var ?Başka bu sorunla karşılaşan var mı?

ToughGuy demiş ki:
Ya arkadaşlar bu bot yine updateden sonra skilleri görmüyor , restart ettim yok , yeniden indirdim yükledim yine yok , bu sorun sadece ben de mi var ?Başka bu sorunla karşılaşan var mı?
Eventdan cıkan Dünya Kupası şapkanı çıkart bankaya koy ışınlan geliyor.

üzerimde kupa yok world cup şapkasından yok tüm itemlerii çıkarıp bankaya koydum kuş köpekte dahill hepsini oda yetmedii onlarca kez bottan ve normalden girip çıktım karr etmiyorr skiller gelmiyor biri buna acilen çözüm bulsun ltfnn.... daral: summer4: summer7:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ilginç herkes skill gözükmüyor diyor bende diyorum ki bugün update geldi fakat isrobot güncellenmedi 1256 client için yeni bot çıkmadı sorun bu yüzden yarın çıkacaktır.

KARDES SAPKAI CIKAR BANKAYA KOY DEMİŞSİN GELİYO DIYE AMA YİNE HERHANGBİR DEĞİŞLİK YOK

benmde skillerim gözükmüyor.unknown skill yazıyo dediklerinizi yapıorum ama hiç bi değişiklik yok

okan abiye kulak verim bence son derece haklı. herkeste bu sorun varsa botta sorun vardır, e sorun bottaysa yeni güncelleme gelir... bende de var ben de her şeyi yaptım bende de düzelmedi =) oturduk bekliyoruz :D

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
1.142 srobot ve güncel clienti indirin tekrar kurun önce düz girin sonra çıkıp botla girin düzeliyor...

Yukarı Alt