Giriyor.Ayarları düzgün yap..asilman demiş ki:image cod kalktı girmio
Ne alaka şimdi bugünlerde charı soyulan suçu bota atıyor :)asilman demiş ki:charım soyuldu kullanmayın arkadaşlar
ne demek ne alaka bottan başka ne olcak loader yoq başka bişi yoq sadece bot var neden olcak kiremo1903 demiş ki:Ne alaka şimdi bugünlerde charı soyulan suçu bota atıyor :)asilman demiş ki:charım soyuldu kullanmayın arkadaşlar
Keyloger sokmuşşsundur.asilman demiş ki:ne demek ne alaka bottan başka ne olcak loader yoq başka bişi yoq sadece bot var neden olcak kiremo1903 demiş ki:Ne alaka şimdi bugünlerde charı soyulan suçu bota atıyor :)asilman demiş ki:charım soyuldu kullanmayın arkadaşlar
Neyi nasıl çıkaracaksın ?asilman demiş ki:nası çıkarcaz yardım eder msn o zaman![]()
harcamıyor.cepxz demiş ki:Beyler Auto Login kredi harcıyormu bi bilginiz varmı ?
Böyle dediginiz gibi giderse artık sro oynarken sadece ekrana bakmak kalıyorodin07 demiş ki:hehehe süpersin okan abiextraloob demiş ki:uuuu ee bot giriyorsa bize yapacak birşey kalmıyor bi kale savaşlarına bot kurmak kaldı onu da yapacaklar mı![]()
benim yerime sho kescek bot?![]()
Unique Botzuahha xD
Zaten sbot uniqueye yakın olduğu zaman bulup kesiyor.odin07 demiş ki:hehehe süpersin okan abiextraloob demiş ki:uuuu ee bot giriyorsa bize yapacak birşey kalmıyor bi kale savaşlarına bot kurmak kaldı onu da yapacaklar mı![]()
benim yerime sho kescek bot?![]()
Unique Botzuahha xD