Giriyor.Ayarları düzgün yap..asilman demiş ki:image cod kalktı girmio
Ne alaka şimdi bugünlerde charı soyulan suçu bota atıyor :)asilman demiş ki:charım soyuldu kullanmayın arkadaşlar
ne demek ne alaka bottan başka ne olcak loader yoq başka bişi yoq sadece bot var neden olcak kiremo1903 demiş ki:Ne alaka şimdi bugünlerde charı soyulan suçu bota atıyor :)asilman demiş ki:charım soyuldu kullanmayın arkadaşlar
Keyloger sokmuşşsundur.asilman demiş ki:ne demek ne alaka bottan başka ne olcak loader yoq başka bişi yoq sadece bot var neden olcak kiremo1903 demiş ki:Ne alaka şimdi bugünlerde charı soyulan suçu bota atıyor :)asilman demiş ki:charım soyuldu kullanmayın arkadaşlar
Neyi nasıl çıkaracaksın ?asilman demiş ki:nası çıkarcaz yardım eder msn o zaman
harcamıyor.cepxz demiş ki:Beyler Auto Login kredi harcıyormu bi bilginiz varmı ?
Böyle dediginiz gibi giderse artık sro oynarken sadece ekrana bakmak kalıyorodin07 demiş ki:hehehe süpersin okan abiextraloob demiş ki:uuuu ee bot giriyorsa bize yapacak birşey kalmıyor bi kale savaşlarına bot kurmak kaldı onu da yapacaklar mı
benim yerime sho kescek bot?
Unique Bot zuahha xD
Zaten sbot uniqueye yakın olduğu zaman bulup kesiyor.odin07 demiş ki:hehehe süpersin okan abiextraloob demiş ki:uuuu ee bot giriyorsa bize yapacak birşey kalmıyor bi kale savaşlarına bot kurmak kaldı onu da yapacaklar mı
benim yerime sho kescek bot?
Unique Bot zuahha xD