Dr.Hemlock
Tanınıyorum
idare et artık süpposun sen canımbaho1992 demiş ki:çok az kasmışsın ya benim 1700 sp m karşında bu hiç hıh xD

idare et artık süpposun sen canımbaho1992 demiş ki:çok az kasmışsın ya benim 1700 sp m karşında bu hiç hıh xD
Farm mı Bitirdim Diyosun demek xDDr.Hemlock demiş ki:idare et artık süpposun sen canımbaho1992 demiş ki:çok az kasmışsın ya benim 1700 sp m karşında bu hiç hıh xDbu arada yanlış bilgilendirmeyelim "253.ooo bin k" baloncuk oldu
![]()
Bir kaç kişi başka guildi kasmaya gittiler gelicekler gene toparlamaya çalışıoruz zaten yaz millet tatile puff diye uçup gittiler :) ama bizim farmlar bitsin heavenın bizden çekçeği var demedi deme chauncey illallah ettircez onları dimi abiChauncey demiş ki:Guild de bir azalma mı söz konusu yoksa bana mı öyle geldi?![]()
yok be şafağım ömür biter farm denen şu garip şey bitmez :)tan demiş ki:Farm mı Bitirdim Diyosun demek xDDr.Hemlock demiş ki:idare et artık süpposun sen canımbaho1992 demiş ki:çok az kasmışsın ya benim 1700 sp m karşında bu hiç hıh xDbu arada yanlış bilgilendirmeyelim "253.ooo bin k" baloncuk oldu
![]()
Ben master olduktan sonra gazabımdan kaçıyorlar.Haliyle sayımız azaldı ama büyük bir bölümü yüksek lvl geri döneceklerChauncey demiş ki:Guild de bir azalma mı söz konusu yoksa bana mı öyle geldi?![]()
Kendim Yapıp Dedim Herşeyi Karıştırdım giden 11m Açıyorum İlhan Paşam Boş Bi Zamqanında Ayarlıyacak olmadı Kapınızı açarsınız Banada xDbaho1992 demiş ki:Bir kaç kişi başka guildi kasmaya gittiler gelicekler gene toparlamaya çalışıoruz zaten yaz millet tatile puff diye uçup gittiler :) ama bizim farmlar bitsin heavenın bizden çekçeği var demedi deme chauncey illallah ettircez onları dimi abiChauncey demiş ki:Guild de bir azalma mı söz konusu yoksa bana mı öyle geldi?![]()
bu arada redcim sen ne ettin resim işini halledebildinmi
xD Vallah Oyundan Acayip soğudum 2 aydan Fazladır ne Bot Alıyorum nede Silk Sıkmaya Başladı :( Bugün Girdim Oyuna oda Serverlar boş Sabah Ondan bi Girem Ne Oluyo diye Bakem Dedim ama Aynen xD of ya napsam Bilmiyorum :(Dr.Hemlock demiş ki:oho sana kapımızı açarız tabi ki o zaman ben birşeyi ayarlamıyorum seni bekliyoruz guilde :) hihihi
yaw ben bile unuttum ismini kaan dı sanırım bende soğudum oyundan aion açılsada ona geçsemHeLL_KinG demiş ki:ilham abi valla oyuna giremedik online olamadık ve hemen guildden atılmışız hiç beklemezdim ama neyse :? :?
sro bozuldu hata verio idiot şey özledim sizleri ama bakalımi nş char yerindedirDr.Hemlock demiş ki:kaan gülüm oyunda herşey değişiyor devamlı sabit kalan birşeyler olmuyor ki sende arada sırada girip gidiyorsun.ben nickleri hatırlayamıyorum gelicek adam olunca birilerini atıyoruz.şu an 50 yaklaşıyoruz bakalım nolcak.
baho seni soruyor herkes nerde diye.bir ara uğrada durumu gör gidersin yine.
Bende şahidim vallah paşam şuan Serverın en Kral Türk Guildi + Unionunu Kurdunuz Hayırlı Olsun Benide Unuttusan Ben şafak xDDr.Hemlock demiş ki:kaan gülüm oyunda herşey değişiyor devamlı sabit kalan birşeyler olmuyor ki sende arada sırada girip gidiyorsun.ben nickleri hatırlayamıyorum gelicek adam olunca birilerini atıyoruz.şu an 50 yaklaşıyoruz bakalım nolcak.
hayda ne iş yaw kimler geldi uniuna vee guilde abi bi fotolarını at msnden merak ettimtan demiş ki:Bende şahidim vallah paşam şuan Serverın en Kral Türk Guildi + Unionunu Kurdunuz Hayırlı Olsun Benide Unuttusan Ben şafak xDDr.Hemlock demiş ki:kaan gülüm oyunda herşey değişiyor devamlı sabit kalan birşeyler olmuyor ki sende arada sırada girip gidiyorsun.ben nickleri hatırlayamıyorum gelicek adam olunca birilerini atıyoruz.şu an 50 yaklaşıyoruz bakalım nolcak.
Şafak ben unuttum seni isim neyditan demiş ki:Bende şahidim vallah paşam şuan Serverın en Kral Türk Guildi + Unionunu Kurdunuz Hayırlı Olsun Benide Unuttusan Ben şafak xDDr.Hemlock demiş ki:kaan gülüm oyunda herşey değişiyor devamlı sabit kalan birşeyler olmuyor ki sende arada sırada girip gidiyorsun.ben nickleri hatırlayamıyorum gelicek adam olunca birilerini atıyoruz.şu an 50 yaklaşıyoruz bakalım nolcak.
Teşekkürler saoalsın.F34RL3SS demiş ki:Guzel Guild.
InFeCTArtLess demiş ki:hayda ne iş yaw kimler geldi uniuna vee guilde abi bi fotolarını at msnden merak ettim