![]() |
Duygusuzz demiş ki:
Çok uzun zamandır dinlemekten bıkmadım ve hala dinliyorum![]()
Böyle bir sese hakaret bu yacqloss07 demiş ki:Duygusuzz demiş ki:
![]()
![]()
![]()
Anlıyormusunda DinliyorsunDuygusuzz demiş ki:Böyle bir sese hakaret bu yacqloss07 demiş ki:Duygusuzz demiş ki:
![]()
![]()
![]()
![]()
Sen uyumadınmı EvlatWax Whine demiş ki:Bu parcadan bıkılır mı ya :)
Akustik gitar calmasını bilenler coverlayabilirler basit akorları var ve tınısı cok hos cıkıyor cok hafif bir sekilde ritm ve araya arpej katarak kız arkadasınıza calabilirsiniz![]()
Sanata Sanatçıya ve Dinleyiciye Saygıcqloss07 demiş ki:Anlıyormusunda Dinliyorsun![]()
![]()
Al Sana DissDuygusuzz demiş ki:Sanata Sanatçıya ve Dinleyiciye Saygıcqloss07 demiş ki:Anlıyormusunda Dinliyorsun![]()
![]()
![]()
cqloss07 demiş ki:Al Sana DissDuygusuzz demiş ki:Sanata Sanatçıya ve Dinleyiciye Saygıcqloss07 demiş ki:Anlıyormusunda Dinliyorsun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Silk Gönderilmiştir.Wax Whine demiş ki:Ajdar'ın numarası silkroad 300 silk karsılıgı verilir![]()
Senin zaman hızlı geçiyor herhaldeDuygusuzz demiş ki:İlk dinlediğimde bağırdığı kısımda bi an için bir daha yaşayamıcağım hissine kapıkdım kendime gelmem 3 saatimi aldı![]()
3 saat boyunca karanlık vahşet umutsuzluk ne varsa yaşadım hepsinicqloss07 demiş ki:Senin zaman hızlı geçiyor herhaldeDuygusuzz demiş ki:İlk dinlediğimde bağırdığı kısımda bi an için bir daha yaşayamıcağım hissine kapıkdım kendime gelmem 3 saatimi aldı![]()
![]()
![]()
Ajdar`a Hakaret Ediyorsun amaDuygusuzz demiş ki:3 saat boyunca karanlık vahşet umutsuzluk ne varsa yaşadım hepsinicqloss07 demiş ki:Senin zaman hızlı geçiyor herhaldeDuygusuzz demiş ki:İlk dinlediğimde bağırdığı kısımda bi an için bir daha yaşayamıcağım hissine kapıkdım kendime gelmem 3 saatimi aldı![]()
![]()
![]()
![]()
Bende bu kadar duygu yaşattı iyi sanatçı ama sevmiyorumcqloss07 demiş ki:Ajdar`a Hakaret Ediyorsun ama![]()
Ajdar BirtanedirDuygusuzz demiş ki:Bende bu kadar duygu yaşattı iyi sanatçı ama sevmiyorumcqloss07 demiş ki:Ajdar`a Hakaret Ediyorsun ama![]()
![]()
![]()
ancak sen sevmiş gibisin![]()
Numarasını alda evinden aldıralım onucqloss07 demiş ki:Ajdar BirtanedirDuygusuzz demiş ki:Bende bu kadar duygu yaşattı iyi sanatçı ama sevmiyorumcqloss07 demiş ki:Ajdar`a Hakaret Ediyorsun ama![]()
![]()
![]()
ancak sen sevmiş gibisin![]()
![]()
![]()
zaten 2tane olsa dünyada durulmazdıda![]()
![]()