CappaBaron demiş ki:bu tarz videoların paylaşılması taraftarı değilim
çok çabuk etkilenen insanlar var
Bu video yu izleyen hiçbir insanın tehlikeli yerden atlıyası aklına gelmez benceHaMulo demiş ki:TV'de sigarayı bırakalım reklamlarına katılmıyorum Reklamın iyisi kötüsü olmaz misali insanın aklına getiriyorlar..
Ben atlasamda boğularak ölürüm zaten yüzme bilmiyorumNiobe demiş ki:Bu video yu izleyen hiçbir insanın tehlikeli yerden atlıyası aklına gelmez benceHaMulo demiş ki:TV'de sigarayı bırakalım reklamlarına katılmıyorum Reklamın iyisi kötüsü olmaz misali insanın aklına getiriyorlar..![]()
şortunun içine pet şişe doldurHaMulo demiş ki:Ben atlasamda boğularak ölürüm zaten yüzme bilmiyorumNiobe demiş ki:Bu video yu izleyen hiçbir insanın tehlikeli yerden atlıyası aklına gelmez benceHaMulo demiş ki:TV'de sigarayı bırakalım reklamlarına katılmıyorum Reklamın iyisi kötüsü olmaz misali insanın aklına getiriyorlar..![]()
Ya şortum patlarsatenpanter demiş ki:şortunun içine pet şişe doldur![]()
o zaman kalite takılcan nike,adidas felan pazardan alırsan garanti verememHaMulo demiş ki:Ya şortum patlarsatenpanter demiş ki:şortunun içine pet şişe doldur![]()
![]()
Verdiğim frikiği mi düşüneyim gerçi balıklardan başka kimse olmayacak o zaman aşağıda
tenpanter demiş ki:o zaman kalite takılcan nike,adidas felan pazardan alırsan garanti verememHaMulo demiş ki:Ya şortum patlarsatenpanter demiş ki:şortunun içine pet şişe doldur![]()
![]()
Verdiğim frikiği mi düşüneyim gerçi balıklardan başka kimse olmayacak o zaman aşağıda![]()