+1907LegendMaster demiş ki:Helal olsun kuru gürültüye bakma başından beri biliyorum premium suz kastığını tebrikler.![]()
![]()
+1907LegendMaster demiş ki:Helal olsun kuru gürültüye bakma başından beri biliyorum premium suz kastığını tebrikler.![]()
![]()
orhan09 demiş ki:Premiumsuz tadı olmuyor hele serverlarda doluydu senin baya zamanın almıştır bu bunu yapana kadar 2 100 char yapardım herhalde ben![]()
sremuyageldim demiş ki:tebrik edilicek birisin :) saygıyla anıyorum
yurtbay17 demiş ki:tebrikler
aynen katılıyorum._By_DaDaSsS_ demiş ki:orhan09 demiş ki:Premiumsuz tadı olmuyor hele serverlarda doluydu senin baya zamanın almıştır bu bunu yapana kadar 2 100 char yapardım herhalde ben![]()
yahu ben oyun oynuyorum oyuna yatırım yapmıyorum arasıra girerim uniq kovalarım olmazsa arkadaşlarımı kasarım baktım dışarda arkadaşlar gelmiş beni cagırıyor basarım resete direk cıkarım nede olsa oyun.
Ps:Bende oyuna para yatırıcak göz yok onun yerine dışarda gezip tozuyom bi botumu alırım bide devili mi kurarım bota o kadar kassın yada kasmasın ^^
0live demiş ki:aynen katılıyorum._By_DaDaSsS_ demiş ki:orhan09 demiş ki:Premiumsuz tadı olmuyor hele serverlarda doluydu senin baya zamanın almıştır bu bunu yapana kadar 2 100 char yapardım herhalde ben![]()
yahu ben oyun oynuyorum oyuna yatırım yapmıyorum arasıra girerim uniq kovalarım olmazsa arkadaşlarımı kasarım baktım dışarda arkadaşlar gelmiş beni cagırıyor basarım resete direk cıkarım nede olsa oyun.
Ps:Bende oyuna para yatırıcak göz yok onun yerine dışarda gezip tozuyom bi botumu alırım bide devili mi kurarım bota o kadar kassın yada kasmasın ^^
ps: ben botada para vermiyorum ibot forever![]()
ALLAH'ın İzniyle .BaSoryong demiş ki:Tebrikler daha oncedende bizimle paylaşmıstın işn 110da görürüz sizi :)