Jigsaw demiş ki:Ben editledim şahsen script yazıyla bunu yazdım ne güzel oldu.. Rolling Eyes![]()
Unuttum. Ben de bilmiyorum Fireworks te gezerken denk gelmişim demek toplu bi font paketi vardı da..TWEETY demiş ki:Jigsaw demiş ki:Ben editledim şahsen script yazıyla bunu yazdım ne güzel oldu.. Rolling Eyes![]()
Scriptina mı o fontun adı ne![]()
cool CoolElazigLee demiş ki:
burada WOOOT diye bir replikmi vardı acabaextraloob demiş ki:cool CoolElazigLee demiş ki:
öylemiydi yaww Embarassed Crying or Very sadextraloob demiş ki:woot gülme anında uygulanıyor canımcım![]()
Shocked bıyır ?ElazigLee demiş ki:cool fakat cool ile birliktekullanılmaz
diğer cool takılan insanların da cool luklarını harcamayalım Idea Razz
Street Figter'daki Dee Jay geldi aklıma..murdemon demiş ki:
sitede bi inlgilizce bolum acılsın mod. tabiki TweetyTWEETY demiş ki:Shocked ay em nat kuılay em pörfekt silk rod onlayn pıleyır
![]()
![]()
![]()
artık daha dikkatli olucam bu olayı size yaşattığım için çok özür diliyorum...screamadle demiş ki:Imzalarınızda kendinizin veya herhangi bir sitenin reklamı olmamasına dikkat edin, aksi taktirde imzanızınızın kaldırılması yada uyarı verilmesi gerekir. Ancak imzanız değiştiğinde verdiğiniz tepki bu olmasın.
Burada ne için bulunduğunuz önemli değil, ister benim ister başka bir arkadaşının istersen bot için burada ol. Burada olduğunuz taktirde kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız.Kod:ya sen ne hakla benım ımza değıştırıyon ya admınsın dıye herkesı ezmek zorun da mısın ıstedığını yap sızden da iyi siteler var zaten herkes buraya sizin için üye olmuyo bot için üye oluyolar ister uyarı ver istersen banla