kimi avatarı beğenir imzayı beğenmez kimi imzaya bayılır avatardan tiksinir ne cins adamlarsnız yawThe_DifferenT demiş ki:imza
+ eski avatarlar superdi ama bu olmamış bence Surprised
Ps de bu kdr gelişmen süper hacım ilk burda roninden bana oğret dedigin gunu haturladım bu kısa zmnda harbi süper geliştirmişin kendini
Pennywise demiş ki:kimi avatarı beğenir imzayı beğenmez kimi imzaya bayılır avatardan tiksinir ne cins adamlarsnız yawThe_DifferenT demiş ki:imza
Ps de bu kdr gelişmen süper hacım ilk burda roninden bana oğret dedigin gunu haturladım bu kısa zmnda harbi süper geliştirmişin kendini![]()

kızan çok ama alışkanlık yaw kelimesinden vazgeçemiyorumGhost Spy demiş ki:Pennywise demiş ki:kimi avatarı beğenir imzayı beğenmez kimi imzaya bayılır avatardan tiksinir ne cins adamlarsnız yawThe_DifferenT demiş ki:imza
Ps de bu kdr gelişmen süper hacım ilk burda roninden bana oğret dedigin gunu haturladım bu kısa zmnda harbi süper geliştirmişin kendini![]()
azuhahahahha bu arada dikkat et w gördüm cümlende
![]()
avatar güzel imza güzel nikin anlamı bilmiyorum![]()
![]()
ilkte öyle metinozkaya koymuştum ıd mi sonra yavaş yavaş ilerliyorum aniden aklıma geldi rastgele HeaveN gfb koydurdum sonra ps2 de bir oyun vardı bilen bilir..ondan aldımPennywise demiş ki:nick
buarada heaven yeni nick çok cool olmuş neydi o öyle heaven_gfbasdkqwjeh die nickmi olur![]()