arkadaşlar yenı ımzam nasıl
D Dampyre Buralıyım Kayıt 9 Nisan 2007 Mesajlar 3.218 Beğeniler 0 Şehir Neptune..! 11 Eylül 2007 #2 güzel ... TWEETY nin imzasındaki karakter
U UyKuCu_ Kayıt 5 Eylül 2007 Mesajlar 208 Beğeniler 0 11 Eylül 2007 #3 DampyrE demiş ki: güzel ... TWEETY nin imzasındaki karakter Daha fazla görüntüle... eee başka bu kadar güzel karakter bulamadım
DampyrE demiş ki: güzel ... TWEETY nin imzasındaki karakter Daha fazla görüntüle... eee başka bu kadar güzel karakter bulamadım
C CWsaila Kayıt 18 Mayıs 2007 Mesajlar 837 Beğeniler 0 Şehir Cyber-Warrior™ بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِ 11 Eylül 2007 #4 BaD_BoY demiş ki: damp ben senin imzana hasta oldum Daha fazla görüntüle... evet +18 imza kahvekeyfi extraokk
BaD_BoY demiş ki: damp ben senin imzana hasta oldum Daha fazla görüntüle... evet +18 imza kahvekeyfi extraokk
J Jigsaw Aileden Kayıt 13 Mayıs 2007 Mesajlar 8.653 Beğeniler 0 Şehir Istanbul 25 Eylül 2007 #7 Dış bölüm olmuyor yaw. Yükseklik verip buton efekti verin ve siyah ince çizgi ile dış hat yapın bi de glow. Olay bitiyor.
Dış bölüm olmuyor yaw. Yükseklik verip buton efekti verin ve siyah ince çizgi ile dış hat yapın bi de glow. Olay bitiyor.
R Ronin Kayıt 10 Mayıs 2007 Mesajlar 2.517 Beğeniler 0 Şehir Ev Gibisi Yok :) 29 Eylül 2007 #8 Jigsaw demiş ki: Dış bölüm olmuyor yaw. Yükseklik verip buton efekti verin ve siyah ince çizgi ile dış hat yapın bi de glow. Olay bitiyor. Daha fazla görüntüle... Katılıyorum... Arkaplan oluşturup bırakmak sap gibi bırakmak gibi bişey oluyo..
Jigsaw demiş ki: Dış bölüm olmuyor yaw. Yükseklik verip buton efekti verin ve siyah ince çizgi ile dış hat yapın bi de glow. Olay bitiyor. Daha fazla görüntüle... Katılıyorum... Arkaplan oluşturup bırakmak sap gibi bırakmak gibi bişey oluyo..