yıl olmuş 2012 , 2013 olucak hala illüminatiden bahsedenler var ahaha 

![]() |
Zippy demiş ki:Bana sorarsan sadece insanların kafasını karıştırmak için yapılmış uydurma hikayeler.Tarihe adını yazdırmş bir çok kişiye bakarsak masondurlar peki neden? Din uğruna bir ülkenin baska ülkeye savaş açtığı.Halkın hiç birşeyden haberi olmadığı bi zamanda kendini ilime adamış,din ırk ayrımı yapmayan bir örgüt.Nedense katılmaları bana çok mantıklı geliyor.
Okumaya başlarken dedim karşıt bi görüş heralde ama okuyunca benim yazdığımı destekleyen şeyler yazmışsınBelarj demiş ki:Zippy demiş ki:Bana sorarsan sadece insanların kafasını karıştırmak için yapılmış uydurma hikayeler.Tarihe adını yazdırmş bir çok kişiye bakarsak masondurlar peki neden? Din uğruna bir ülkenin baska ülkeye savaş açtığı.Halkın hiç birşeyden haberi olmadığı bi zamanda kendini ilime adamış,din ırk ayrımı yapmayan bir örgüt.Nedense katılmaları bana çok mantıklı geliyor.
Hayır. Illuminati gerçekten olan bir örgüt ve Illuminati kelimesinin anlamı "aydınlanmışlar" demek Illuminati ilk kurulduğu sıralarda aralarında duvar ustaları mimarlar doktorlar vs vs vardı ve yapısal olarak şiddet içermez tek amaçları insanlara gerçeği ve doğruyu göstermekti. örneğin Galileo'da illuminati üyesiydi ama o dönemde kilisenin tutumu ve Illuminati üyelerin acı çektirerek öldürmesi ve Illuminati'yi yeraltına itti ve o sürede daha saldırgan bir Illuminati ortaya çıkardı. Yani Illuminati şuan gerçekten faaliyetteyse kurulma amacından çok farklı yönde ilerliyor olmalı.![]()
Çin malı bomba kullanırsan sonucu bu olur.Praya kıymak lazım bazenContinuum demiş ki:abi bu bomba daha patlamadı mı![]()
![]()
pişmanım, bundan sonra alman malı akar.Zippy demiş ki:Çin malı bomba kullanırsan sonucu bu olur.Praya kıymak lazım bazenContinuum demiş ki:abi bu bomba daha patlamadı mı![]()
![]()
:)
Zippy demiş ki:Okumaya başlarken dedim karşıt bi görüş heralde ama okuyunca benim yazdığımı destekleyen şeyler yazmışsınBelarj demiş ki:Zippy demiş ki:Bana sorarsan sadece insanların kafasını karıştırmak için yapılmış uydurma hikayeler.Tarihe adını yazdırmş bir çok kişiye bakarsak masondurlar peki neden? Din uğruna bir ülkenin baska ülkeye savaş açtığı.Halkın hiç birşeyden haberi olmadığı bi zamanda kendini ilime adamış,din ırk ayrımı yapmayan bir örgüt.Nedense katılmaları bana çok mantıklı geliyor.
Hayır. Illuminati gerçekten olan bir örgüt ve Illuminati kelimesinin anlamı "aydınlanmışlar" demek Illuminati ilk kurulduğu sıralarda aralarında duvar ustaları mimarlar doktorlar vs vs vardı ve yapısal olarak şiddet içermez tek amaçları insanlara gerçeği ve doğruyu göstermekti. örneğin Galileo'da illuminati üyesiydi ama o dönemde kilisenin tutumu ve Illuminati üyelerin acı çektirerek öldürmesi ve Illuminati'yi yeraltına itti ve o sürede daha saldırgan bir Illuminati ortaya çıkardı. Yani Illuminati şuan gerçekten faaliyetteyse kurulma amacından çok farklı yönde ilerliyor olmalı.![]()
![]()