Kayıt
17 Kasım 2016
Mesajlar
3.165
Beğeniler
466
İddaa oyunu giderek yaşamın bir parçası olmaya başladı. Toplumun her kesminden bahissever bu oyunu oynamakta bunun sonucunda zaman ve para kaybına uğramaktadırlar. Günümüzde şans oyunlarına yönelen eğilimin tehlikeli boyutlara ulaşması herkesi korkutuyor. İddaa oynamak için, maaşını ortaya koyan memurlardan, kredi çekerek oyun oynayanlara kadar trajik olaylar yaşanırken, daha acı öyküler duymak mümkün.
Şans Oyunlarına Yönelim artıyor mu?
Loto, piyango ve iddaa bayilerinin önlerinde zaman zaman oluşan kuyruklar çok düşündürücü. Kolay yoldan para kazanma peşinde olanların yanında, işsizlikten, parasızlıktan kurtuluşun yolunu şans oyunlarında arayanlar çoğunlukta. İddaa oyunu oynayanlarla yaptığımız görüşmelerde, kazanan kişi sayısının çok az olduğu onların da kazandıklarını tekrar kaybettiklerini belirtiyorlar. İddaada kaybettiklerimi kazanayım, bırakacağım
Bu cümleyi hemen her iddaa oyuncusundan duymak mümkün.

Zararın Neresinden dönülürse kardır!
Yaptığımız gözlemlere göre İddaa ve at yarışları bağımlıları ciddi artış gösteriyor. Nitekim yapılan araştırmalar, 2002 yılında şans oyunlarına giden paranın 820 milyon lira olarak açıklanırken, 2010’da 6 milyar 800 milyona ulaştığını gösteriyor. Bu artış diğer şans oyunlarında da sürüyor.
 
Yukarı Alt