- Resim Silinmiş.
Everton 3-1 Stoke
Bochum 0-3 B.Munıch
Empolı 1-4 Parma
Kaldı 2 maç Bochum 0-3 B.Munıch
Empolı 1-4 Parma

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
![]() |
Sampdoria ya 1-100 basarım alıcak o maçı fırtına gibiler kendi sahalarında roma zati dengesiz bir durumda benim banko maçım buARKO demiş ki:Sampdoria-Roma 0 olabilir diğerleri gayet güzel maçlar![]()
1k post una varmısınAbsence demiş ki:Sampdoria ya 1-100 basarım alıcak o maçı fırtına gibiler kendi sahalarında roma zati dengesiz bir durumda benim banko maçım buARKO demiş ki:Sampdoria-Roma 0 olabilir diğerleri gayet güzel maçlar![]()
O iş öyle olmaz oranına göre oynarız ben 1 diyorum sen 0 yada 2 oranlar çarpı 1k dersen kabulumdurARKO demiş ki:1k post una varmısınAbsence demiş ki:Sampdoria ya 1-100 basarım alıcak o maçı fırtına gibiler kendi sahalarında roma zati dengesiz bir durumda benim banko maçım buARKO demiş ki:Sampdoria-Roma 0 olabilir diğerleri gayet güzel maçlar![]()
![]()
![]()
![]()
0 veya 2 olduğunda alırım mesajlarını![]()
Kabul yahu sen ortamı hazırla imzalayalımARKO demiş ki:olmaz sen kesin konuştun kesin kazanacak dedin bende kazanamaması halinde 1/2 normalde olduğu gibi bir oran sundum samp kazanırsa 1k post veririm sana kaybeder yada berabere kalırsa alırım 1k mesajını![]()
ps:şaka şaka![]()
İddaya girdik lakin ortaya bişey koymadıkFre3sTyLe demiş ki:Absence % ARKO sizin "İddaa" işi ne oldu![]()
İnş. sen kazanırsınİddaya girdik lakin ortaya bişey koymadık