Şimdi işsiz güçsüz adamın biri varmış.Ama acayip zengin ve birgün şehirdeki komiser bu durumdan şüphelenmiş , adamın işi gücü yok ve nasıl bu kadar zengin diye.Bunu karakola çağırtmış.Sormuş '' nedir oğlum bu paranın kaynağı? '' diye.Adamda ''komiserim ben herkesle iddaya girerim ve girdiğim her iddayı kazanırım'' demiş.Komiser nasıl olur falan derken adam isterseniz hemen bi iddaya girelim demiş 50$'ına.Komiser kabul etmiş.Adam demişki '' idda ederim ben sağ gözümü ısırabilirim.''demiş. Komiser yok artık ısıramazsın demiş.Adam takma olan sağ gözünü çıkarmış ve ısırmış.İddayı kazanan adam isterseniz bir tane daha girelim komiserim 100$'ına demiş.Komiser yine kabul etmiş ve adam bu kez '' idda ederim sol gözümü de ısırırım komiserim'' demiş.Komiser düşünmüş ulan bunun sağ göz takma bu da takmaysa göremezdi diye.Yine kabul etmiş.Adam bu sefer takma dişlerini çıkarıp ısırarak yine kazanmış.Komiser sinirlenmeye başlamış.Adam son kez girelim komiserim bunu da kazanırsam artık bırakırsınız beni demiş.Komiser kabul etmiş.'' idda ederimki benim aletin uzunluğu burdaki herkesinkinden fazladır'' demiş.Komiser bakmış etrafına en az 8-9 polis var.Kafada bi hesaplar yapmış ve imkansız demiş yine girmişler.'' Aç bakalım '' demiş komiser.Adam açmış.Komiser '' bu ne lan hani hepimizinkinin toplamından büyüktü '' demiş.Adam ''daha dur komiserim naptın sen bi eline al biraz oyna sonra görürsün'' demiş.Komiser kabul etmiş ve elinde oynarken adamda telefonla birisini arıyomuş ve telefondakine '' Alo Ali olum 10.000$'ı hazırla lan komiserin eline verdim!'' demiş. :lol: :lol:

Yukarı Alt