Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Last_OTTOMAN demiş ki:
Adige_Tr yüce ALLAH'ım akıl dagıtırken sen ne halt ediyodun CAKAL...!!! Yarım aklınla cakallık yapmaya kalkma alırım o aklını senin.Poyraz ve AmedLee arasındaki olaydan sana ne sen kimsin yaa.Ben ikisinide tanıyorum ikiside beni tanıyor.Orda LaNCeLoT'un söylediklerini hos bulmasamda senin cektigin ss lerin neden yarısı var yarısı yok hea CAKAL... Isine gelen yerlerimi aldın.Adamın canını sıkma 2 kişi konusurkende 3.lük yapıp lafı yeme adam ol ki deger versinler peşinden gelsınler.Türkiye elden gidiomusta bunlar koruyomus Allah'ım sen buyuksun ne halt yedin lan Türkiye için bebe. Ben dogma büyüme BALIKESİR'liyim yani anlıycan saf TÜRK... Nerde pkk ve yandası varsa 7 sülalesini AMA bütün Kürt'lerede pkk muamelesi yapanında aynen anladın mı bebe Ben o serverdada bu forumdada senin kıcında don yokken vardım.Şimdi sana son kez soyluyorum YARIM AKLINLA CAKALLIK YAPMA SENI KANINDA BOGARIM ?!!!!!!!
AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE !!ŞEREFSİZ ,HAYSİYETSİZ HERİF ADAM SENİN BAYRAĞINA SÖVÜYO BE.UĞRUNDA O BAYRAK İÇİN CANINI VEREN MİLLETİNE SÖVÜYO!!
BU RESİMLERİ SEN ÇEKMİŞ OLSAN SENİNKİLERİDE KOYARIM HERKEZ BİLSİN KİM ŞEREFSİZ KİM DELİKANLI
LAN ŞEREFSİZ BEN IRKÇI DEĞİLİM SENDEN ÇOK KÜRT ARKADAŞIM VAR BENİM VE SENDEN FAZLA MİLLETİNİ SEVİYO
ADAM BAS BAS BAĞIRIYO VATANANİ BİLMEM NE YAPAYIM BAYRAĞINI BİLMEM NE YAPAYIM DİYE HALA BANA NUTUK ATIONUZ İÇİMİZDEKİ HAİNLERE DESTEK OLUYONUZ TÜH OLAN SİZE!!
ADAMIN DİNİNE LAF EDİYOMUŞUM
İYİ BAKIN RESİME Adige_Tr NİCKLİ BİRİ VARMI ORDA Bİ YAZI VARMI!!
GEL VATANIM TÜRKİYE MEKANIM DÜZCE!DÜZCEYE GELEMEDİN OYUNDA GEL !!
YALNIZ BURDAN HERKES ARTİSTLİK YAPAR GEL BAKALIM OYUNDA BİRE BİR VS YAPALIM.
HANİ ERKEKSİN YA AT PM Adige_Tr BEKLİYORUM!!!

hepinizin allah belasını versin baska bısey demıyourm sız edın allaha ataturke kufur a.q oyunu kurtarır obur dunyada dersiniz allah huzurunda arkadas bana etti bende ona ettim diye :evil:

___PaRDuS___ demiş ki:
hepinizin allah belasını versin baska bısey demıyourm sız edın allaha ataturke kufur ** oyunu kurtarır obur dunyada dersiniz allah huzurunda arkadas bana etti bende ona ettim diye :evil:
Sen bişey demezsin,diğeri birşey demez.bunların da kökü kurumaz!
Ben Susmam,para verip ekmek almak gibi bişe değil bu vatan lan bu vatan!
Şehitler verdik,binlerce milyonlarca şehit!
Adam Türk değilse değildir banane ama vatanıma bayrağıma sövdürmem!Susmam sen ve senin gibielr gibi uyanın be!!

Lan amma örümcek beyinli insanlar war konuyu okumadan bilmeden görmeden bişeyler yazıo..
Konuyu bilip öle msj yazın bu lancelot vatan haininin tekidir.Siz kim oluosunuz ATATÜRK'E küfür edecek doru ATATÜRK bi hata yapmış o da zamanında sizin gibi pkk lı kürtlerin soyunu kazımamış ..

VATAN HAİNLERİ siz kim oluonuz da benim vatanımı bayrağımı sikiyonuz lan.Ya adam gibi oturun yaşayın suyunu içtiğiniz ekmeğini yediğiniz TÜRKİYE'DE yada bütün arkadaşlarınızı alın dağdakiler de dahil siktirin ırağa gidin

türkiyemm demiş ki:
VATAN HAİNLERİ siz kim oluonuz da benim vatanımı bayrağımı sikiyonuz lan.Ya adam gibi oturun yaşayın suyunu içtiğiniz ekmeğini yediğiniz TÜRKİYE'DE yada bütün arkadaşlarınızı alın dağdakiler de dahil siktirin ırağa gidin
Kolaymı onların o dediklerini yapması.
Varmı o yürek onlarda ?
Adamlar hala beni kınıyo.Vatanıma,bayrağıma sövüyolar hala Türk değilim diyolar ve hala beni kınıyolar neyse iyi forumlar ^^

Garibime giden de şu ha bu kıro lancelot bizim vatanımıza küfredio bazı beyinsizlerde onu koruo nası iştir bu ya o lancelotu koruyanlar sizde lancelotla beraber ırağa si.tir olup gidebilirsiniz...

Benimde o gücüme gidiyo işte düne kadar hakkımda etmediklerini bırakmadılar.
İspatını yaptım ben hala arka çıkıyolar ne iştir anlamadım ^^

EE murat abi bi söz wardır LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ sn forumda yokken arkandan konuştular yok şöyledir yok böyledir daha dorusu atıp tuttular sn fotoğraf koydun yanlış yaptıklarını anladılar yanlışlarını kabullenmek istemiolar şimdi de bize TÜRK KÜRT KARDEŞTİR sözünü de derler bunlar ama bunlarınki TÜRK KÜRT KARDEŞDİR deil VATAN HAİNLERİ VE PKK KARDEŞTİR olacak hee küçük bi not(lancelot ve gruubu PKK oluo VATAN hainleride pkk lıları koruyan oluo ) sözüm yanlış anlaşılmasın anlaayan anlar :))

İster PKK ister vatan haini ister türk değilim desin.
Ben hakkımdaki suçlamaların ispatını yaptım
daha konuyu uzasın istemiyorum
yine sövsünler yine burdayım !
hade grş

Önce böyle dedin...
Son birşey yazacam daha bu konuya bişe yazmıcam
Adige Çerkesce bir kelimedir
Neden ben çerkesim diye laf atmıyorum türklere sövmüyorum
Benim atalarım kafkasyadan gelmişler türklüğü seçmişler
Kimliğimide almışım Türküm inkar etmem!!
SEnin ataların nerden geldi bilmiyorum ırak iran suriye vs vs nerden geldiği önemli değil türkiyeye gelmişler Türklüğü seçmişler inkar etme bu vatanda TC kimliği taşıyan herkes Türk tür !!!!
herkese iyi forumlar
daha yorum yapmıcam iyi geceler
Bu PM den sonra artık yazmazsın zannedenler yanıLdı. Ben zaten biliodum hiç bir sözünde duramadıgını:)

Saydım 7 tane daha post un daha var. "Bİ DAHA BİŞEY YAZMAYACAM BU KONUYA!!!" Senin bu halin kimin ne halt oldugunu gösteriyor zaten. türkiyemm de MURAT ABİ'sinin yagcılıgını yapıyo :) murat abisi 19 ise bu velet 9 dur herhalde...

Sen hiç sözünde durmaz mısın? Sen de hiç şeref yokmudur? Ar damarın olsaydı çatlardı ulan...

+

Bazı örümcek beyinler yazdıklarımı okumamış bile:) O sözleri yazan ben değil ABİMDİR! Dinsizin hakkından gelen imansızdır. Ettiği küfürlerin hiçbirini tasvip etmiyorum. TIPKI BU ÇAKALLARIN ETTİKLERİNE BAKTIGIM GİBİ HAYRETLE VE ESEFLE BAKIYORUM!!! Milliyetçilerin hepsi böyledir...

Sen kalk " bütün kürtlerin bebelerini s...." diye küfür et, Sonra ATANA VATANINA BAYRAGINA KÜFÜR ETTİR... Sonra buradan yarım yamalak SS çektir.. İŞTE BÜTÜN ÇAKALLAR BÖYLEDİR :) Artık değişmenizi de beklemiyoruz. Çünkü EŞŞEKLER ADAM OLUR, BUNLAR ADAM OLMAZ...

Selametle!...

Botan_Ulan demiş ki:
Önce böyle dedin...
Son birşey yazacam daha bu konuya bişe yazmıcam
Adige Çerkesce bir kelimedir
Neden ben çerkesim diye laf atmıyorum türklere sövmüyorum
Benim atalarım kafkasyadan gelmişler türklüğü seçmişler
Kimliğimide almışım Türküm inkar etmem!!
SEnin ataların nerden geldi bilmiyorum ırak iran suriye vs vs nerden geldiği önemli değil türkiyeye gelmişler Türklüğü seçmişler inkar etme bu vatanda TC kimliği taşıyan herkes Türk tür !!!!
herkese iyi forumlar
daha yorum yapmıcam iyi geceler
Bu PM den sonra artık yazmazsın zannedenler yanıLdı. Ben zaten biliodum hiç bir sözünde duramadıgını:)

Saydım 7 tane daha post un daha var. "Bİ DAHA BİŞEY YAZMAYACAM BU KONUYA!!!" Senin bu halin kimin ne halt oldugunu gösteriyor zaten. türkiyemm de MURAT ABİ'sinin yagcılıgını yapıyo :) murat abisi 19 ise bu velet 9 dur herhalde...

Sen hiç sözünde durmaz mısın? Sen de hiç şeref yokmudur? Ar damarın olsaydı çatlardı ulan...

+

Bazı örümcek beyinler yazdıklarımı okumamış bile:) O sözleri yazan ben değil ABİMDİR! Dinsizin hakkından gelen imansızdır. Ettiği küfürlerin hiçbirini tasvip etmiyorum. TIPKI BU ÇAKALLARIN ETTİKLERİNE BAKTIGIM GİBİ HAYRETLE VE ESEFLE BAKIYORUM!!! Milliyetçilerin hepsi böyledir...

Sen kalk " bütün kürtlerin bebelerini s...." diye küfür et, Sonra ATANA VATANINA BAYRAGINA KÜFÜR ETTİR... Sonra buradan yarım yamalak SS çektir.. İŞTE BÜTÜN ÇAKALLAR BÖYLEDİR :) Artık değişmenizi de beklemiyoruz. Çünkü EŞŞEKLER ADAM OLUR, BUNLAR ADAM OLMAZ...

Selametle!...

lan barz0 konuyu saptırma hala lak lak yapıonuz yazmadan duramıom
gelsene senle kapışalım pm at şimdi

Lan Daha 19 yaşındasın ne dediğini bilmiyon CAKAL! VATAN VATAN diyonda Vatan Uğruna Ne Yaptın ASkerlık Bile yapmamışsın Lan it Si.tirgit Forumu Kirletme o bebe aklınla beyinsiz..Ha o türkiyem sıra sana gelince sende o murat mi ne .. se onun yagcılğını yapma o daha 19 yasında sen ona abi diyosan alla bilir kac yasındasın :) murat cakalı sende fazla forumda kendini rezil etmeden defol gıt Vatanımızın ekmeği suyu lan o vatan senın babanın vatanımı şehit diyon o şehitlerin %50 si kurt lan İT!...

Adige_Tr demiş ki:
Lan çakal! Pot parası kadar kıymetin mi var ? Sen bana rakip olamazsın... Ama çok yakında... Bak buraya yazıyorum it! ÇOK YAKINDA ... Poyraz_ gelecek diyarbakır dan size PM atacak yanımızdan. GÖRECEKSİNİZ....

Selametle!...

TurKKillS

Buralıyım
Takımı
Galatasaray
bazen diyorum kendime iyiki charım calındı da bu serverdan kurtuldum...
+
Arklar bu bir oyun ne alıp veremediginiz var sülo ile ben Adigeyide tanırım süloyuda sülo
yaptıgınız hiç hoş deil..!! Kendinize gelin AKILLI olun biraz TÜRK-KÜRT kardeştir....

Saygılarımla
CreaTioN^^

BoLdKiNq demiş ki:
Lan Daha 19 yaşındasın ne dediğini bilmiyon CAKAL! VATAN VATAN diyonda Vatan Uğruna Ne Yaptın ASkerlık Bile yapmamışsın Lan it Si.tirgit Forumu Kirletme o bebe aklınla beyinsiz..Ha o türkiyem sıra sana gelince sende o murat mi ne .. se onun yagcılğını yapma o daha 19 yasında sen ona abi diyosan alla bilir kac yasındasın :) murat cakalı sende fazla forumda kendini rezil etmeden defol gıt Vatanımızın ekmeği suyu lan o vatan senın babanın vatanımı şehit diyon o şehitlerin %50 si kurt lan İT!...
ALLAh Kimseyi senin gibi salak etmesin,cahil kr0!
işiniz gücünüz klavye babalığı
Gel oyuna vs yapalım artist seni

Botan_Ulan demiş ki:
Adige_Tr demiş ki:
Lan çakal! Pot parası kadar kıymetin mi var ? Sen bana rakip olamazsın... Ama çok yakında... Bak buraya yazıyorum it! ÇOK YAKINDA ... Poyraz_ gelecek diyarbakır dan size PM atacak yanımızdan. GÖRECEKSİNİZ....

Selametle!...

Al birini vur ötekine :D
pot paran kadar değerin yokmuşum kıçım yemedi demiyonda bahane üretiyon gell vs !!
ne çok klavye erkeği var çok tv izleme :D
kafada kesiyonmu bari :D:D
Sen kime benziyon biliyonmu aynı muro
oda senin gibi şerefsiz :D
ay alalhım ya de hade pm at bekliyom :D

THe_PuNiSHeR demiş ki:
yha bunlar kendilerini bişi sanıolar...hadi atsın kardes pm 1 1000 yiyosa gelsin :twisted:
Diyorum ama sadedce kafa kesiyo adam dövüyo lafta pisikopatcık :D
gel pwp yapalım kes beni tbrk edeyim seni :D

oyundamı görücen lan babalığımı ben senin gibi oyun icin bu forumda kendımı rezil etmiyom aptal şey! oyuna gel vs yapalımmıs geleceğine söz ver sana adres veriiim bebe!

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt