AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE !!ŞEREFSİZ ,HAYSİYETSİZ HERİF ADAM SENİN BAYRAĞINA SÖVÜYO BE.UĞRUNDA O BAYRAK İÇİN CANINI VEREN MİLLETİNE SÖVÜYO!!Last_OTTOMAN demiş ki:Adige_Tr yüce ALLAH'ım akıl dagıtırken sen ne halt ediyodun CAKAL...!!! Yarım aklınla cakallık yapmaya kalkma alırım o aklını senin.Poyraz ve AmedLee arasındaki olaydan sana ne sen kimsin yaa.Ben ikisinide tanıyorum ikiside beni tanıyor.Orda LaNCeLoT'un söylediklerini hos bulmasamda senin cektigin ss lerin neden yarısı var yarısı yok hea CAKAL... Isine gelen yerlerimi aldın.Adamın canını sıkma 2 kişi konusurkende 3.lük yapıp lafı yeme adam ol ki deger versinler peşinden gelsınler.Türkiye elden gidiomusta bunlar koruyomus Allah'ım sen buyuksun ne halt yedin lan Türkiye için bebe. Ben dogma büyüme BALIKESİR'liyim yani anlıycan saf TÜRK... Nerde pkk ve yandası varsa 7 sülalesini AMA bütün Kürt'lerede pkk muamelesi yapanında aynen anladın mı bebe Ben o serverdada bu forumdada senin kıcında don yokken vardım.Şimdi sana son kez soyluyorum YARIM AKLINLA CAKALLIK YAPMA SENI KANINDA BOGARIM ?!!!!!!!
BU RESİMLERİ SEN ÇEKMİŞ OLSAN SENİNKİLERİDE KOYARIM HERKEZ BİLSİN KİM ŞEREFSİZ KİM DELİKANLI
LAN ŞEREFSİZ BEN IRKÇI DEĞİLİM SENDEN ÇOK KÜRT ARKADAŞIM VAR BENİM VE SENDEN FAZLA MİLLETİNİ SEVİYO
ADAM BAS BAS BAĞIRIYO VATANANİ BİLMEM NE YAPAYIM BAYRAĞINI BİLMEM NE YAPAYIM DİYE HALA BANA NUTUK ATIONUZ İÇİMİZDEKİ HAİNLERE DESTEK OLUYONUZ TÜH OLAN SİZE!!
ADAMIN DİNİNE LAF EDİYOMUŞUM
İYİ BAKIN RESİME Adige_Tr NİCKLİ BİRİ VARMI ORDA Bİ YAZI VARMI!!
GEL VATANIM TÜRKİYE MEKANIM DÜZCE!DÜZCEYE GELEMEDİN OYUNDA GEL !!
YALNIZ BURDAN HERKES ARTİSTLİK YAPAR GEL BAKALIM OYUNDA BİRE BİR VS YAPALIM.
HANİ ERKEKSİN YA AT PM Adige_Tr BEKLİYORUM!!!