Öncelikle icemage i neden seçtigimi söliyim bilmiyorum buz u sviorm her oyundada ice olurum ama knight da kimse lvl kasmak dışında ice olmuyordu ve bu durum beni uyuz etti etrafımdaki herkesin karşı çıkmasına ragmen icemage oldum glacier erenion shiotears falan vardı ve sonuç olarak sadece okçuların ve battle priestlerin kesme şansı olan bir character oldu
şimdi eger sizde icemage olmak istiorsanız!!
Öncelikle ya çok zengin arkadaşlarınız olucak yada gb alıcaksınız mecburi
Bir icemage in vazgeçilmezleri : dual shiotears yüzük ve glacier erenion +6 ve üstü
Bir mage in vazgeçilmezleri : dual rom dual secret silver earring iron neck( okadar paranız yoksa elemental pendant ta olur) glass belt
Ve sonuç olarak charımız böle olmalı : dual shiotears dual secret silver earring iron neck (okadar paranız yoksa elemental pendant ta olur) iron belt glacier erenion +6 veya üstü dd 25 dier defans lardan +7 (kıytırık olan)ve kesinlikle bir fire belt (complete set falan demiorm artık )
Yan skill olarak lighnin kullanıcaksınız yanınızda her zaman +8 wood staff (lightning damage) olsun asa skilini acil durumlarda kullanıcaksınız
Bu arada fire belt özellikle dedim çünki firremage lerle kapışırken skillerinizin arasında flame olmayacagı için flame resist kullanamaycaksınız bu açıgınızı böle kapatırsınız
şimdi icemage in faydalarına ve artılarına gelelim :
-çok kolay lvl kasarsınız
-hiçbir chardan korkmanız gerekmez
-3 asasian in arasına girip yürüyerek çıkarsınız (dd 25 varsa )
-tank gibi de davranabilirsiniz
-kimse sizden kaçamaz dondurursunuz
-town un önünü karşı ırk bastıysa bir aoe ile orayı temizlerisiniz
-vs de hiçbir char sizi öldüremez tek sorun bir warrior veya priesti sizinde kesememeniz

tabiki hiçkimse dört dörtlük deildir icemage in eksileri
-damage i tabiki diger magelere göre daha az
-bazen nooblar peşinize takılıp ks yapıor
-çok küfür yersiniz ( letterdan küfür bile yedim )

Yukarı Alt