M Macro Kayıt 19 Haziran 2007 Mesajlar 6.177 Beğeniler 0 Şehir Karanfil kokan ülkemin, ülkemin caddelerinde 11 Kasım 2011 #21 Allah niye sağa sola kendi adını yazıyor, anlamadım
P Polgara Kayıt 8 Temmuz 2009 Mesajlar 536 Beğeniler 0 11 Kasım 2011 #22 Tesadüftür ya da değildir, bakarsın, güzel diye yorumlar geçersin.Yoksa her yerde bulabiliriz o yazıları inanın bana.
Tesadüftür ya da değildir, bakarsın, güzel diye yorumlar geçersin.Yoksa her yerde bulabiliriz o yazıları inanın bana.
R Rowndark Kayıt 2 Mart 2008 Mesajlar 526 Beğeniler 6 Şehir İstanbul 12 Kasım 2011 #23 MelancholyMan demiş ki: Rowndark demiş ki: @MelancholyMan imzan ilginç Daha fazla görüntüle... Çaldığımı belirtmiştim Ps : Ünün yayılıyor kötümü Daha fazla görüntüle... tamam bro np kötü ünümüz olmasında Phantoso demiş ki: Rowndark demiş ki: @MelancholyMan imzan ilginç Daha fazla görüntüle... Adam bahçelievlerden beyler acılın mevzu var panpa Daha fazla görüntüle... yok bro bıraktık o günleri
MelancholyMan demiş ki: Rowndark demiş ki: @MelancholyMan imzan ilginç Daha fazla görüntüle... Çaldığımı belirtmiştim Ps : Ünün yayılıyor kötümü Daha fazla görüntüle... tamam bro np kötü ünümüz olmasında Phantoso demiş ki: Rowndark demiş ki: @MelancholyMan imzan ilginç Daha fazla görüntüle... Adam bahçelievlerden beyler acılın mevzu var panpa Daha fazla görüntüle... yok bro bıraktık o günleri