Takımı
Galatasaray
ibot_necessities klasörü içindekileri kurun,düzelecektir.

yeni versiyon ciktimi maya serveriyla acilan patch de hata rapaoru almaya basladim oyuna girnce bot hata raporu veriyor

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Son düzenleme:
Ücretsiz iyi Güzelde Bir Önceki Versiyona Nazaran Bi Arızalık war. Saatte 1 İbot Hata Raporu veriyor ve Kendini Kapatıyor. Önceki versiyonda böyle bi sorun yoktu. :S Sorun nedir acaba :S

Güzel Demişsin Fakat Bir Önceki versiyonda Atack Yaptıgım Anda Sunucu Baglantısı Kesılıyor.
Şuan Sorunsuz Kullanan Kimse warmı Acaba ???

Takımı
Galatasaray
ben kullanıyorum.silkroad klasöründe dump adlı klasör olabilir onu silerek tekrar dener misin ?

Söylediğiniz İsimde Herhangi Bi Klasör Yok. ve Unutmadan Botun Eski versiyonunu mu Kullanıyorsunuz Yoksa Bugün Yayınlanan Yeni Versiyonumu ?

agalar neye devam edebilir ya? ibot yaımcısı malmı atıyor eski versiyonda yeniside? zaten iki tane yenisi çıkmış birini test etmedik diye not yazmış. atmayın yine ne olur yorulmadınızmı artık? oyuna normal olarak girin yine dc var.oyunda problem var maya olayından sonra bir update yada yeni bir versiyon indircez.. olum atı alan üsküdarı geçmiş ayık olun biraz. :thumbsup:

Yukarı Alt