Arkadaşlar bot atak sikllerini vuruyor ama buff sikillerini neden basmıyor 3tane buff sekmesi var ( primary,secondary,giant/PT )hepsinede seçiyorum genede basmıyor başka bi ayarımı var yardımcı olurmusunuz ?

buff silahını seçmelisin avrupaysan cleric/bard weaponu inventory ilk sekmeye koyduğuna emin ol.

Silahı bota kayıt yapmanız gerekiyor. eğer buda işinize yaramaz ise
botunuzun ekran görüntüsünü paylaşın yardımcı olalım.

İyi Forumlar...

Tony Montana demiş ki:
Primary bölümüne Enter Weapon's Name yazan yere, silahınızın tam ismini yazın. Yine olmazsa botunuz güncel değildir
Dediğini yağtım silahın adını yazdım işe yaradı fakat bu seferde canavara dalmadan dc oluyor char.?

jacksparow demiş ki:
Tony Montana demiş ki:
Primary bölümüne Enter Weapon's Name yazan yere, silahınızın tam ismini yazın. Yine olmazsa botunuz güncel değildir
Dediğini yağtım silahın adını yazdım işe yaradı fakat bu seferde canavara dalmadan dc oluyor char.?
Dc oluyorum derken bottan kaynaklanan bir hata ile mi dc oluyorsun ?

SeljukEmpire demiş ki:
jacksparow demiş ki:
Tony Montana demiş ki:
Dc oluyorum derken bottan kaynaklanan bir hata ile mi dc oluyorsun ?
Tamam arkadaşlar artık dc olmuyorum yardımlarınız için çok teşekkürlerr :)

arkadaslar çok önemli help plz =)
İBOT Kullanıyorum buffları açmıo :D buffsuz ezik ezik kasıyo wiz/bardım

extraloob dedim yardım eder dedim geri çewirmez dedim king site dedim hale bak umursayan yok neyse iyi geceler..!

bendede barda gecip moving basıor sora stafı taknca önce bi yaratıa attack skill atıor sora life acıor haywan gelip bna wurncada malum ölüorm life olmadan atak yapmasını engelleyemez miym bide mesela ben bu botta charn neler yaptgnı sonradan okuyabilior muym öle bi sansım war mı mesela ben botu ack bırakp gittm sora elektrkler gitms kapanms pc o botun ilk seceneinde yazıor ya moving attack fln o yaptklarını botun icinde bi not defterine kaydetse fena mı olur öle bisi yapılamaz mı botta yada warda ben mi bilmiorm saol simdiden

Yukarı Alt