ercan_track ben sana ne diyeyim? Edilecek laf mı var? Güven problemin varsa bir mesaj daha atmadan terket burayı yoksa attığım mesaj sonrası terketmeye zorlanacaksın.

ercan_track demiş ki:
bende varım yazmıştım ama görmemişsiniz bu ne biçim iş anlamadım gitti bence çok düzensiz bi iş olmuş size güvenende hata Evil or Very Mad Evil or Very Mad

mesajlarınızda lütfen düzgün yazılar yazınız isminiz unutulmuş olabilir

XEM

Ercan nedion abicim adamlar full bizim için çalışıyolar herşey için bi döl koyuyolar unuta bilir göremeye bilr bu sorun yapılmas hak vereceksin güvenmiyosan burada ne işin var

hata kabul edilir ederlerde ama senn konusma biçimn yanlıs biz buraya güvenp de geldk güvenmiyosan nie burdasın

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ercan kapının yolunu biliyorsun di mi canım kimse kimseyi zorla tutmuyor herhangibi bir derdimizde yok güven tazelemek için biz buradayız ve yaptığımız iş de budur Cool

dermanım-aaaaa isterseniz size bye yazalım, extra ve ben bye aldık isterseniz gruplarda oynama yapıp sizi ekleyeyim oraya Razz

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Gruplar belli olmuştur, bundan sonra maçlar için herkes grubundaki kişi ile maçını oynayıp skor ss lerini atacaklar ana sayfada zati kurallar belli buna göre oynadığınız zaman maçlar tamamlanacak ve eşleşmeler yapılacaktır.

abi siz nası uygun görrseniz o uyar bana size güven sonsuz:D

bide dikkatimi çekti maçların kmle yapılacağı falan yazmayacakmı sadece gruplar belli suan

Yukarı Alt