Kardeş ben B1 ve G de var gözüküyom onu düzeltebilirmisin?Önceden demiştim beni listede 2 kere yazmışınız die ama düzeltmemişiniz... :mrgreen:

abiler benim maçları ekimin 1'den sonraya alabilirmiyiz fikstürde neden derseniz kuzanim evleniyo bursadn gelin alıp kütahyaya gidecez ordan sonrada yiğenimin oğlu nun sünnet düyünü var ekimin 1de dönecem toplam öle ayarlarsanız süper olur

Sanmıyorum fixtürü bir kişinin işlerine göre ayarlayalım maçlar 1 hafta kadar sonra başlar büyük ihtimalle, eğer ilgilenecek birileri olmazsa Rock'n coke sonrası başlayacak ama o kadar geç kalmayız en kısa sürede başlayacak turnuva gruplar bile belli oldu Wink

XEM

rank8
aslında peg sayfasında grup içindekiler karşılaşınca maçları yapsınlar skor un ss ini alıp siteye koyulur

Saatler akşam üzeri olacak, arada işi olan vs olursa rakibi ile anlaşıp maçı birkaç saat erteleyebilir. Wink

Kaçırdım galiba seni arada bende göremiyorum ismini, akşama bir düzenleme daha yapacam Rolling Eyes

tmm abi öenmli değil eğer gurplarda fazla olursa yazmana gerek yoq bidahakine katılırım istersen bozma hatta grupları emek vermişin

tmm görevin ama bi emek söz konusu:D çok çalıstınızı biliyom görmemiş olab ilrsin ciddyim istersen bosverrr

bende varım yazmıştım ama görmemişsiniz bu ne biçim iş anlamadım gitti bence çok düzensiz bi iş olmuş size güvenende hata Evil or Very Mad Evil or Very Mad

mesajlarınızda lütfen düzgün yazılar yazınız isminiz unutulmuş olabilir

XEM

Yukarı Alt