FantastiC demiş ki:Kardeşim retrun scroll olayını ne yapıcaz ya

![]() |
FantastiC demiş ki:Kardeşim retrun scroll olayını ne yapıcaz ya
MOB HACIM ARROW ALIYOR ANCAK KASILMAYA GİDİNCE ARROWLARI TAKMIYOR BOW ATACK YABMIYOR :)WaTCHMaN demiş ki:Şimdi yatıyorum yarın sabah veya öğleden sonra downhang ve samarkandın npc kodlarını da eklerim
Arrow olayını da çözsek olay tamamdır...VurguN demiş ki:MOB HACIM ARROW ALIYOR ANCAK KASILMAYA GİDİNCE ARROWLARI TAKMIYOR BOW ATACK YABMIYOR :)WaTCHMaN demiş ki:Şimdi yatıyorum yarın sabah veya öğleden sonra downhang ve samarkandın npc kodlarını da eklerim
bunu konuyu baştan okursan arrw bolt dahi hersey alıyor yapabılırsın bastan sonuna kadar yonergelerre dikkat ed hepsini yapıyor mp hp arrow alıyorrainman71 demiş ki:Arrow olayını da çözsek olay tamamdır...VurguN demiş ki:MOB HACIM ARROW ALIYOR ANCAK KASILMAYA GİDİNCE ARROWLARI TAKMIYOR BOW ATACK YABMIYOR :)WaTCHMaN demiş ki:Şimdi yatıyorum yarın sabah veya öğleden sonra downhang ve samarkandın npc kodlarını da eklerim
Arrow almada sıkıntı yok. Aldığı arrowu yerine koymuyor. Yani arrow inventory de öylece duruyor.VurguN demiş ki:bunu konuyu baştan okursan arrw bolt dahi hersey alıyor yapabılırsın bastan sonuna kadar yonergelerre dikkat ed hepsini yapıyor mp hp arrow alıyor
go(146,33)
go(162,38)
item(Standard Issue HP Recovery Potion (SP))
qst(1,China Medicine Supplier Dae-Pyeong)
item(Standard Issue MP Recovery Potion (SP))
item(Standard Issue Universal Pill (S))
DevilStone demiş ki:herşey iyi güzelde avrupa charları için geçerlimi bu?
Kod:go(146,33) go(162,38) item(Standard Issue HP Recovery Potion (SP)) qst(1,China Medicine Supplier Dae-Pyeong) item(Standard Issue MP Recovery Potion (SP)) qst(1,China Medicine Supplier Dae-Pyeong) item(Standard Issue Universal Pill (S)) qst(1,China Medicine Supplier Dae-Pyeong)