Kayıt
17 Mayıs 2007
Mesajlar
2.931
Beğeniler
0
Şehir
Girne / KKTC
arkadaşlar cadı.dan aldığım cerberus 1 ve2 görevlerini yaptım ama 3 yapamadım birisi yardımcı olablirmi..görevler bölümündede yok..

partyli yapılıyo galiba hercules serverında olan arkadaşlar yapmak isterlerse beraber yapalım..
 
Kayıt
6 Ekim 2007
Mesajlar
115
Beğeniler
0
Şehir
ODIN-TG NERDE BEN ORDA ;=)
ÖNCELİKLE O GÖREV PARTY İLE YAPILMASI MECBURİ BİR GÖREV DEĞİLDİR (BEN TEK YAPTIM)
AMAAAAAAAA O GÖREVİ ALMAK İÇİN CADIYLA KONUS ONUN İSTEDİĞİ GİBİ BİR PARTY KUR (BASKAN SEN OL) DAHA SONRA CADIY LA TEKRAR KONUS SANA YANLIS HATIRLAMIOSAM BİR TAŞ VERCEK SONRADA LİOAN LARIN OLDUĞU KALENİN TAM ORTASINDA ONU KULLAN popcorn popcorn popcorn popcorn popcorn popcorn popcorn popcorn
START THE CERBERUS BATTLE OLCAK. detective YERİNDE OLSAM HEMEN KESMEM TADINI CIKAR Cool
 

SleepWalkeR

Tanınıyorum
Kayıt
28 Nisan 2007
Mesajlar
450
Beğeniler
0
Şehir
Marseille
o hell cerberusu tek kesmen için çok yüksek lwl olman lazım yani en az 32 falan. tg kadar canı var. ve atağıda bayağı yüksek. nasıl yapılacağı ise, güzel bir party kuruyosun. item-exp share party. sonra istanbuldaki jupiter templeyegidip merdivenlerden yukarı çıkıyosun. hazır olunca taşa sağ tıklıyosun. sonra evet diyo her party üyesi. ardından bir yere ışınlanıyosunuz ve hell cerberus geliyo. ben 22 lwlde 7 kişilik party ile yaptım 190k exp verdi :) ayrıca cadıyla konuşuncada 20-30 k gibi bi exp verio.
bu arada yapmak istersen party kurması zor our. en iyisi arada sırada party matchingden partylere bak. cerberus 3 görevi diye adam ararlar zaten . birde templeye git orda cerberus partysi görüp girebilrsen ne mutlu sana.
 
Yukarı Alt