![]() |
Millet 30 mezun vermiş Honor Rankda Gözüküyor ben 50 mezun verdim ne gözüküyorum nede ortada buff felan yok HELP MESarkoLata demiş ki:İlk 3e girememişsin demek ki
ps. şaka yapıyorum :)
Listedeki Son Kişi 30 Mezun Vermiş Ben 50 Oldu Daha Ortada Bişey YokParduS_ demiş ki:listedeki en sonuncu adam kaç kişi mezun ettiyse hesapladın mı?
al için açılsın![]()
;
- Resim Silinmiş.
bro ben yeni bitirdim o işi liste her akşam bize göre 17:00 da güncelleniyor bence sorunu bug ile ilgili oluyor bazen böyle diye duydum.Toxicated demiş ki:Liste her akşam 18,30 'da güncellenir. Eğer hala sıralamada çıkman gerekirken çıkmıyorsan bir bug tarzı bişey olmuştur Salı günü update 'ten sonra mutlaka çıkarsın.
Direk mezun da gelmiyor joymax saatinin 00:00 olması lazım.extraloob demiş ki:direk mezun verince olmuyordu diye hatırlıyorum ama yanlış olabilir, 1-2 tane kişi olmalıydı sanki rütbeli.
hmmParduS_ demiş ki:Direk mezun da gelmiyor joymax saatinin 00:00 olması lazım.extraloob demiş ki:direk mezun verince olmuyordu diye hatırlıyorum ama yanlış olabilir, 1-2 tane kişi olmalıydı sanki rütbeli.
-son kişi 30 kişi mezun etmiş eğer hepsini 1 den 40 a mezun etseydi 30*39=1170 honor point olurdu.
exp booster açmışsın altında "premium öğelerle aynı anda kullanılabilir" ibaresi var ama ben nedense açamıyorum. lvl kısıtlaması filan mı var ki ?ParduS_ demiş ki:listedeki en sonuncu adam kaç kişi mezun ettiyse hesapladın mı?
al için açılsın![]()
;
- Resim Silinmiş.
ben deniyorum ama şuanda kullanılamaz diye uyarı veriyor.ParduS_ demiş ki:lvl kısıtlaması yok.Premium öğeler ile aynı anda kullanılabilir yazıyor ama denemedim.
Honor buff mezun sayısına göre değil honorpointe göre geliyor...istersen 100 mezun ver ama onlardan aldıgın puan 50 olsun diyelim honor rank te 50 puandan düsük puan varsa anca sıralamaya girebilirisn ve 31 lvin üstünde carları akademiye alıp mezun edenler hicbir sekilde honor point alamazlar o carlardan sadece mezun sayyıları artar..Bu da hic bir anlam taşımaz buff almak icin daha az mezun ama 0-40 lvl arası mezun edin sıralamada olursunuz 0-40 lvlden 100 mezun 3900 honor point yapar...Takılmayın mezun sayısına onlardan alabilceniz max pointe bakın ve 31 lvl dahil 31ve üstündeki carları kasmayın bosuna 1lvlden car acın hade kolay gele....HannibalLecter demiş ki:Honor buff mezun sayısına göremi geliyor honor pointe göremi