Kayıt
17 Mayıs 2007
Mesajlar
4.792
Beğeniler
0
Şehir
Akçay
Hızlı Level Atlama


Hizli lvl atlamak icin genelde insanlar kesebilecegi en cok xp veren yaratigi kesmeye calisir. Dogrusunu soylemek gerekirse bu cok yanlis bir yaklasimdir, cok fazla zaman ve para harcamaniza sebep olur.

Herseyden once hizli kosmak:
Hizli kosmak yani lightning skillerinde wind walk serisini kullanmak hizli lvl atlamak icin cok onemlidir. Cunku hizli lvl atlamak sadece hizli yaratik kesmekle degil bunla beraber bir sonraki yaratiga da cabucak gitmekle olur. Ozellikle de zaten yavas lvl atlayan glavie ve bladerlar icin bu daha da fazla onem tasir.

Yesil yaratiklar:
Ozellikle full str oyuncular icin yesil yaratiklar oldurmek (kendilerinden 2 3 lvl assagida olan) beyaz yaratiklari oldurmekten cok daha hizli ve ucuzdur. Zor yaratik keserseniz yaratik basina daha cok skill harcamaniz gerekir, bu da daha cok zaman ve daha cok pot yani para demek olur. Yesilleri keserek yaratik basina daha az xp alio olabilirsiniz ama kesinlikle xp/zaman oraniniz daha yuksek olur ve hizli lvl bu sekilde atlanir.

Tek nuke:
Nukerlar icin en ii lvl kasabilcekleri yaratik, tek nuke kullanarak alabildikleri yaratiktir. Tek nukela oldurebileceginiz yaratigi bulun ve orada kasmaya baslayin.
Sword kullanan nukerlar (mesela ben), 1 imbue(el yakma, fire force, thunder force...) icinde bir nuke hemen ardindan da seri bir sekilde soul cut gondererek kesebildikleri yaratiklarda da kasabilirler bu daha bile hizli olur.

Iyi bir yer(spot):
Yaratiklarin ii spawn ettigi (yeniden bittigi) ya da birbirlerine yakin olduklari bir yer yine zaman acisindan sizin icin cok ii olacagindan boyle bir yer bulmanizda yarar var. Boyle bir yer bulduktan soora inventory optimizasyonu yapmaniz lazim. Bir sonraki repaire kadar yetecek pot, pill vs yi ii ayarlamalisiniz ayrica topladiginiz itemlarla inventoryniz erkenden dolmasini istemiosaniz (ki bu gereksiz yere towna donmenize ya da bosu bosuna yerlere item atmaniza sebp olur) ona gore invde bosluk birakmalisiniz.
 
Kayıt
21 Haziran 2007
Mesajlar
994
Beğeniler
0
ben burdaki yazanlardan birini yanlis olarak goruyorum.tabiki kendi dusuncem bu.full str ler yesil yaratiklari kesmek zorunda diiller. ozellikle glavieler soul spear-soul + ghost spear- mars la alabildikleri yaratiklari kesmelidirler.genellikle kendisiyle ayni lvl olan yaratiklari cok rahat bu 2 skille alir glavieler gayette seri olr.

bladelerde is biraz degisiyo.bladelerin yawas kastigi gibi sacma bi dusunceyi bikere aklinizdan cikartin.
bladelerde ayni sekilde 2 atabildikleri yaratiklari kesmeliler.fakat 2 atarken kulllanilacak skill cok onemli.
bu 2 skill 4 lu we 5 li combolar olmamali cunku 2 si birden gercekten cok uzun suruyo.
daha seri olmak icin devil cut blade(blade force series)+ 4 lu comboda oldureibldiginiz yaratiklarda kasmanniz cok seri olacaktir.
devil cut blade + 4 lu combodan hemen sonra diger yaratiga gene devil cut blade atip 5 li combo sonra gene ayni sekile dewam eder bu.kasarken kesinlikle yatir batir kullanmayin cooook yawaslatir sizi.devil cut blade seri olmasi yaninda bide yaratiklarn size gelmesini saglayarak bi monsterden digerine gidenekadar gecen sureyi oldukca azaltiyor.4 lu comboda oldurebilmeniz sart yoksa bide ustune 5 li combo yapmaniz gerekir yada cok az cani kaliyosa baska bi skill(yatirma gibi) wurmaniz cok yawaslatir.
zaten genelde bladelerde kendi lvl i yaratiklari cok rahat 2 de alabilirler tabiki elinizdeki silah +4 +5 olmasi cok onemli.criticalin pvp disi hcbi onemi yok zaten combonun icinde criticalde wursa we combonun yarisinda olsede siz combo bitenekadar beklemek zorundasiniz.yani critical size bi serilik kazandirmaz Exclamation

bide suna dikkat edin bazi yaratiklarn cani kendi lvl ine gore oldukca yuksektir.mesela niya guard 73 lvl olmasina karsin 12 k hp si war fakat niya hunterler 76 lvl we 10 k gibi bi canlari war ayrica silkroadonline.net den girip bakarsaniz bazi yaratiklarn malee defansinn bazi yaratiklarn sa magic defansnin agir bastigi yazmaktadir.kascaginiz yeri buna gore secerseniz wurdugunuz damageler artar ayni zamanda daha dusuk hp li we daha cok exp weren yaratiklarda daha seri kasabilirsiniz Exclamation Exclamation
 
Kayıt
20 Temmuz 2007
Mesajlar
1.286
Beğeniler
0
oyuna başladığımdan beri bu yazsı var :mrgreen: ve halada okuyum ne ilginç :mrgreen:
 
Kayıt
2 Temmuz 2007
Mesajlar
894
Beğeniler
0
Şehir
>Beykoz<
Ben 15 lvl adamımı kasarken bowla çok seri kasıyodum bowlar için taktikler:Çok yeşil yaratık olan bi yere gidin ve skill hiç kullanmayın yanınıza bolca ok alın 9tane 250 lik ok sonra gidin yeohaların yanına zaten yaratığın nasıl öldüğünü biliosunuz yaratığın az canı kaldığında eminseniz hemen öbürküne tıklayın öle öle kasın ben bolca item düşürdüm ama şimdi update etmediği için oyayamıyorum update etse normalini oynicam o daha zevkli bence
 
Yukarı Alt