Dr.Hemlock
Tanınıyorum
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Jangana yürüyeceğiz.Yada oturma eylemi yapacağız.Pennywise demiş ki:nasıl yani ben bişey anlamadım aynı yerde toplanıp neyapacaksınız?
zuahahhaa penny topla çocukları herculese gidiyoruz yürüyüş varmış hiç dayanamaz NoWayOut yürüyüşlereDr.Hemlock demiş ki:Jangana yürüyeceğiz.Yada oturma eylemi yapacağız.Pennywise demiş ki:nasıl yani ben bişey anlamadım aynı yerde toplanıp neyapacaksınız?
Dr.Hemlock demiş ki:Ya anlamıyorum neden hiç bir guild şuraya tamam bizde varız demiyor.Nerde Herkülün guildleri arkadaşlar.Bu kadar duyarsız olmayın lütfen.
HYSTERIA darkBORN NO_MERCY_TR UndergrounD AY_YILDIZ ANATOLIAN "SAKIN NEDEN BIZIM GUILD SON SIRADA NEDEN ILK SIRADA DEGIL DEMEYIN KAFAYI CIZERIM ARTIK"
Globalle duyurulacaktır tekrar
o gün ben yoktum ama keşke olsaydımextraloob demiş ki:zuahahhaa penny topla çocukları herculese gidiyoruz yürüyüş varmış hiç dayanamaz NoWayOut yürüyüşlereDr.Hemlock demiş ki:Jangana yürüyeceğiz.Yada oturma eylemi yapacağız.Pennywise demiş ki:nasıl yani ben bişey anlamadım aynı yerde toplanıp neyapacaksınız?![]()
![]()
penny imzanda ki NoWayOut topluluğu Oceans Eleven gibi çok cool olmuş babasın hacım extrabeer