S SHaDo0W Kayıt 16 Nisan 2007 Mesajlar 71 Beğeniler 0 Şehir KoCaeLi/İzMiT 2 Ağustos 2007 #1 arkadaşlar benim 250 yi aşkın mesajım vardı hatta ailedendim ama şuan 3 msajım var o şerefsizler mesajlarıda mı silebiliyolar
arkadaşlar benim 250 yi aşkın mesajım vardı hatta ailedendim ama şuan 3 msajım var o şerefsizler mesajlarıda mı silebiliyolar
S StarkDrache Bilgiliyim Kayıt 13 Mayıs 2007 Mesajlar 2.956 Beğeniler 0 Şehir Kuzey Yarım Küre 2 Ağustos 2007 #2 ceza41 demiş ki: arkadaşlar benim 250 yi aşkın mesajım vardı hatta ailedendim ama şuan 3 msajım var o şerefsizler mesajlarıda mı silebiliyolar Daha fazla görüntüle... Topicleri silinci otomatikman snn mesjlarında gitti Exclamation
ceza41 demiş ki: arkadaşlar benim 250 yi aşkın mesajım vardı hatta ailedendim ama şuan 3 msajım var o şerefsizler mesajlarıda mı silebiliyolar Daha fazla görüntüle... Topicleri silinci otomatikman snn mesjlarında gitti Exclamation
P Pennywise Kayıt 6 Mart 2007 Mesajlar 3.469 Beğeniler 0 Şehir Çanakkale 2 Ağustos 2007 #3 ceza41 demiş ki: arkadaşlar benim 250 yi aşkın mesajım vardı hatta ailedendim ama şuan 3 msajım var o şerefsizler mesajlarıda mı silebiliyolar Daha fazla görüntüle... o şerefsizler dediğin kim onu bi açıkla ondan sonra topic i kilitlicem.
ceza41 demiş ki: arkadaşlar benim 250 yi aşkın mesajım vardı hatta ailedendim ama şuan 3 msajım var o şerefsizler mesajlarıda mı silebiliyolar Daha fazla görüntüle... o şerefsizler dediğin kim onu bi açıkla ondan sonra topic i kilitlicem.
H _HeaveN_ Kayıt 26 Temmuz 2007 Mesajlar 144 Beğeniler 0 Şehir AdminCP 2 Ağustos 2007 #4 Pennywise demiş ki: ceza41 demiş ki: arkadaşlar benim 250 yi aşkın mesajım vardı hatta ailedendim ama şuan 3 msajım var o şerefsizler mesajlarıda mı silebiliyolar Daha fazla görüntüle... o şerefsizler dediğin kim onu bi açıkla ondan sonra topic i kilitlicem. Daha fazla görüntüle... Modlara Dio Herhal
Pennywise demiş ki: ceza41 demiş ki: arkadaşlar benim 250 yi aşkın mesajım vardı hatta ailedendim ama şuan 3 msajım var o şerefsizler mesajlarıda mı silebiliyolar Daha fazla görüntüle... o şerefsizler dediğin kim onu bi açıkla ondan sonra topic i kilitlicem. Daha fazla görüntüle... Modlara Dio Herhal
S SHaDo0W Kayıt 16 Nisan 2007 Mesajlar 71 Beğeniler 0 Şehir KoCaeLi/İzMiT 2 Ağustos 2007 #5 evet o modlara diyorum size değil bunları yapan modlara ok penny
P Pennywise Kayıt 6 Mart 2007 Mesajlar 3.469 Beğeniler 0 Şehir Çanakkale 2 Ağustos 2007 #6 ceza41 demiş ki: evet o modlara diyorum size değil bunları yapan modlara ok penny Daha fazla görüntüle... o modlar diye bişey yok bunu yapan tek kişi.kilit...
ceza41 demiş ki: evet o modlara diyorum size değil bunları yapan modlara ok penny Daha fazla görüntüle... o modlar diye bişey yok bunu yapan tek kişi.kilit...