Kayıt
18 Ekim 2007
Mesajlar
178
Beğeniler
0
Görüntü özellikleri>Masaüstü>Güç seçenekleri>Hazırda beklet modunu aktif hale getirmeye çalışıorum hata verio
>>Güç ilkesi yöneticisi hazırda beklet dosyasını ayıramıyor-sisteme bağlı bi aygıt çalışmıyor<<
nasıl yapabilirim :?: şimdiden tşk.
 
Kayıt
5 Kasım 2007
Mesajlar
134
Beğeniler
0
Şehir
Edirne
Hazırda bekleme moduna geçerken bellekti bilgileri HD ye kayıtedeceği için HD'de yeterince yer olması gerekir veya bu modun nekadar Harddiskten yer kullanacağı çok fazla yazılmış olabilir. Bunları bir kontrol et istersen.

Not: Hazırda bekle modunun kullanacağı harddisk alanını en fazla RAM miktarınız kadar yapın fazlasına gerek yok.
 
Kayıt
5 Kasım 2007
Mesajlar
134
Beğeniler
0
Şehir
Edirne
**Güç Seçenekleri Özellikleri iletişim kutusunda, Hazırda Beklet sekmesinin bulunduğunu doğrulayın. Sekme varsa, Hazırda Beklet sekmesini tıklatın, Hazırda bekletmeyi etkinleştir onay kutusunu tıklatıp seçin ve sonra da Uygula'yı tıklatın.( bu sende var)
** Güç düğmeleri bölümünde, Gelişmiş sekmesindeki açılır listede Askıya Al ve Hazırda Beklet seçeneklerinin görüntülendiğini doğrulayın.

Not Hazırda Beklet sekmesi varsa ve Hazırda Beklet sekmesindeki Hazırda bekletmeyi etkinleştir onay kutusunu tıklatıp temizlerseniz, Gelişmiş sekmesindeki açılır listede Hazırda Beklet seçeneği görüntülenmez.

Askıya Al ve Hazırda Beklet seçeneklerinin her ikisi de görüntülenmiyorsa, bilgisayar bu özellikleri desteklemiyordur veya güç yönetimi özellikleri BIOS'ta devre dışı bırakılmıştır. (koyu yazılara dikkat)

Önerim bios ayarlarından anlıyorsan burayı kontrol et.Eğer hiç anlamam diyorsan bilen birine başvurabilir veya bios üretici firmanın web adresinden teknik destek alabilirsin
 
Yukarı Alt